Hyppää sisältöön
Hävikkiruoka hyötykäyttöön

Verkkoluento: Hävikille heipat – hävikki hyötykäyttöön 25.9.2021 klo 10

Lauantai 25.9.2021 klo 10-12.15 verkkoluento
Hävikille heipat eli miten hävikkiruoka otetaan hyötykäyttöön
Alli-Leena Nuolioja

Luennolla käydään läpi kotitalouksissa syntyvää ruokahävikkiä – mitä eri konsteja on hävikin vähentämiseksi? Hävikin määrä pienenee, kun hävikin ottaa hyötykäyttöön ja hyötykäytön kohteista on tietoa. Luennolla saat hävikin hyödyntämisvinkkejä ja reseptejä, joilla voit jatkojalostaa hävikin herkuiksi.

Kasvatuksellinen ja sivistyksellinen näkökulma ovat tärkeänä osana Kestävä Kainuu -projektia. Projektin yhteydessä toteutetaan oppilaitosyhteistyötä lapsille ja nuorille suunnattujen tehtävien myötä.

Luento on ilmainen, mutta sinne on ennakkoilmoittautuminen.
Tervetuloa!

Ilmoittautumislinkki Hävikille heipat-verkkoluennolle