Hyppää sisältöön
Vanha kartta

Nuorten kansainvälinen toiminta

Kajaanin kaupungin nuorisotilat ovat kansainvälisiä paikkoja, sillä yhden illan aikana nuoria voi olla talolla jopa kymmenestä eri kulttuurista. Nuorisotiloilla järjestetään mahdollisuuksien  mukaan vuoden mittaan kansainvälisiä iltoja, jotka pitävät sisällään ruokaa, tanssia, musiikkia sekä pelejä ja leikkejä eri kulttuureista.

Kajaanin kaupungin nuorisopalvelut osallistuu myös maahan saapuvien turvapaikanhakijoiden kotouttamiseen Kajaaniin järjestämällä erilaista vapaa-ajan toimintaa maahan saapuneille nuorille tai antamalla muuta opastusta Ohjaamon kautta.

Ulkomailta Kajaaniin muuttaneet saavat tukea ja ohjausta Kajaanin kaupungin kansainvälisistä palveluista.

Kansainvälistymispalvelut kajaanilaisille nuorille

Nuori – mielitkö maailmalle tai haluaisitko kansainvälistyä omassa kotikaupungissasi Kajaanissa? Mitä ovat Europassi, Eures-portaali ja Erasmus+ -ohjelma?

Saat näihin kysymyksiin vastauksia ja tietoa nuorten kansainvälistymisen mahdollisuuksista saat Kainuun TE-toimiston Eures-asiantuntijalta.

Tietoa TE-palveluiden ja Kajaanin kaupungin kansainvälistymispalveluista kajaanilaisille nuorille Ohita upotus: Tietoa TE-palveluiden ja Kajaanin kaupungin kansainvälistymispalveluista kajaanilaisille nuorille
RekryKainuuLive youtubessa