Hyppää sisältöön

Muu koulutus

  • 190001 Yrttihoitamisen itsehoitokurssi

  Yrttihoitamisen itsehoitokurssilla tutustumme erilaisiin itseä hemmotteleviin yrttihoitoihin sekä eteeristen öljyjen ja kukkatippojen käyttötapoihin turvallisesti hoitojen osana.

  Kurssi on tarkoitettu avuksi jokaiselle itsensä hoitamisesta kiinnostuneelle ja rentoutuskeinoja arkipäivään etsivälle. Kurssi koostuu pienistä luento/esittelyosioista, jonka jälkeen kokeilemme käytännössä pienimuotoisia yrttihoitoja toisillemme. Käytämme kurssilla Frantsilan Luomuyrttitilan korkealaatuisia tuotteita.

  Opettajana Diplomifytoterapeutti Pia Snicker

  Tästä pääset ilmoittautumaan kurssille

 • Luennoille on vapaa pääsy. Luentojen tiedot löydät täältä.

  Tapahtumien Kainuusta voi seurata opiston luentotarjontaa.

  Luennot löytyvät myös täältä.

   

  • 190003 Tunnetaitoja lapsen kanssa (aikuinen ja lapsi 0 – 3 v)

  Lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutus ja tunnetaidot vaikuttavat lapsiarkeen yöunen laatuun, suoliston hyvinvointiin, mielialaan ja sekä vanhemman jaksamiseen.

  Keskusteluja lapsiarjen ja vanhemmuuden asioista. Käytämme hyväksyvän katseen, kosketuksen, kohtaamisen ja läsnäolon menetelmiä.

  Kurssin aikana lapsen ja aikuisen kiintymyssuhde, luottamus ja vuorovaikutus vahvistuvat sekä arjen tunnetaidot tulevat tutuksi. Kurssilla toimit vuorovaikutuksessa lapsen kanssa, opit tunnistamaan lapsen tunnetiloja sekä mielialaa.

  Opettaja: Johanna Kononow

  Tästä pääset ilmoittautumaan kurssille