Olet täällä

Musiikkileikkikoulu

Musiikkileikkikoulussa eli muskarissa voi käydä kolmen kuukauden ikäisestä vauvasta esikouluikään asti. 3-vuotiaaksi asti tunnilla käydään yhdessä aikuisen kanssa.

Palvelut

muskari3.jpg

Musiikkileikkikoulussa eli muskarissa voi käydä kolmen kuukauden ikäisestä vauvasta esikouluikään asti. 3-vuotiaaksi asti tunnilla käydään yhdessä aikuisen kanssa. Muskarissa avataan korvat musiikille laulaen, soittaen, liikkuen ja leikkien. Iloinen yhdessä tekeminen vahvistaa lapsen itsetuntoa, ilmaisua ja ryhmätaitoja sekä tukee mm. motoristen ja kielellisten taitojen kehittymistä. Muskarissa edetään johdonmukaisesti ikätasolta toiselle, ja se antaa hyvät valmiudet soitinopintojen aloittamiseen. Kajaanissa ja Suomussalmella toimii opettajana Laura Salminen ja Vaalassa Lotta-Maria Heiskanen.

Pienkanteleryhmä Marjukkaiset (Kajaani)
Marjukkaisissa 4-8-vuotiaat lapset opettelevat kanteleensoittoa. Opettajana toimii Eeva-Maria Nivalainen. Uusia oppilaita otetaan vapautuville paikoille.Uusien Marjukkaisten ilmoittautuminen tapahtuu samasta linkistä kuin Kajaanin muskariin.

MUSKARIOPETTAJAT
Laura Salminen Kajaani ja Suomussalmi
044 710 0279

Lotta-Maria Heiskanen, Vaala

MARJUKKAISET, Kajaani
Eeva-Maria Nivalainen
044 421 4368