Olet täällä

12.8.2020 - 10:20

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani pe 26.3.2021 klo 19.00 Kaukametsän sali

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani
Uuden, suoraan Suomen virallisen listan Listaykköseksikin nousseen albumin Paluu paratiisiin julkaissut suosikkiyhtye Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani korvaa keväällä peruuntuneet konserttisalikeikat uudella kiertueella Paluu paratiisiin 2021.

Uuden albumin julkaisua juhlistava lähes loppuunmyyty konserttisalikiertue jouduttiin perumaan koronaviruksen vuoksi aivan alkutaipaleella. Juuri uudella keikkasetillään vauhtiin päässyt yhtye harmittelee kiertueen peruuntumista ja odottaa malttamattomana korvaavia konsertteja. Tuure Kilpeläinen kommentoi kiertuetilannetta näin:

”Erikoinen tilanne. Tämäkin historiallinen hetki saatiin elää ja nähdä. Mä luulen, että tämän jälkeen musa ja yhdessä soittaminen on entistä tärkeämpi asia meille. Kun sen mahdollisuus viedään hetkeksi pois, tajuaa miten tärkeä juttu se on! Onneksi ei puhuta kiertueen perumisesta, vaan se siirtyy. Merkittävää on se, että kiertue jatkuu samana päivämääränä mihin se nyt tyssäsi. Toivottavasti pääsette mukaan vuodenkin päästä. Kerätään nyt voimia ja kohta taas soi. Paluu paratiisiin koittaa!”

Korvaava konserttisalikiertue Paluu paratiisiin 2021 on nyt vahvistettu ensi vuoden keväälle. Kiertue osuu samaan ajanjaksoon kuin olisi ollut tänä vuonna, kattaa 26 konserttia ja starttaa Hyvinkäältä 11.3.2021.

Jo ostetut liput 2020 konsertteihin käyvät sellaisenaan vuodelle 2021. Mikäli uusi päivä ei sovi, tarkista paikkakuntakohtaisesti (halutun paikkakunnan tilaisuutta klikkaamalla) ohjeet lippujen palautuksiin. Lippupalautuksia tulee hakea viimeistään 25.4.2020

Uudet liput tulevat myyntiin myyntiin ma 27.04.2020.

Kesto 2 tuntia 30 min. sis. väliajan
Ei ikärajaa
www.centralline.fi

Liput: 39 €    Kajaani Info ja www.lippu.fi

 

Asiaan liittyvät asiasanat: 

Uusimmat