Olet täällä

8.5.2018 - 12:27

Taiteen perusopetuksen uudet opetussuunnitelmat ovat kommentoitavissa

Taiteen perusopetus logo
Kajaanissa järjestettävän taiteen perusopetuksen uudet opetussuunnitelmat ovat kommentoitavissa 22.5.2018 saakka.

Kajaanissa järjestetään taiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan kuvataiteessa, käsityötaiteessa ja tanssitaiteessa sekä laajan oppimäärän mukaan musiikissa ja tanssitaiteessa. Opetushallitus on päättänyt uusista taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman perusteista syksyllä 2017.

Kajaanin kaupunkiin perustettiin viime syksynä uuden opetussuunnitelman työ- ja ohjausryhmät, jotka ovat laatineet uudet opetussuunnitelmat yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Uutta opetussuunnitelmaa ovat olleet tekemässä Kainuun Musiikkiopisto, Kajaani Dance, Kaukametsän opisto ja Ballet Kaukametsä.

Uudet opetussuunnitelmat:

Väärä Scaldin tunniste ID.

Väärä Scaldin tunniste ID.

 

Nykyisiä ja tulevia opiskelijoita sekä heidän vanhempiaan, sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita pyydetään tutustumaan opetussuunnitelmiin ja kommentoimaan niitä 22.5.2018 mennessä. Palautteen voi jättää myös anonyymisti.  

Anna palautetta opetussuunnitelmista

Uudet opetussuunnitelmat hyväksytetään sivistyslautakunnassa ja ne otetaan käyttöön 1.8.2018. Tätä ennen opintonsa aloittaneet opiskelijat voivat jatkaa nykyisen opetussuunnitelman mukaisesti enintään kolmen vuoden siirtymäajan, jonka jälkeen he siirtyvät noudattamaan uutta opetussuunnitelmaa.

 

Uusimmat

Kajaanin tiedotuslehti
23.5.2019
"Kajaanin kaupunki on hyvä paikka asua. Kajaani on tunnelmaltaan pikkukaupunki, jonka keskustassa miltei kaikki palvelut ja paikat ovat saavutettavissa kohtuullisen kävelymatkan vaivalla...
Euparlamenttivaalit 2019
13.5.2019
Vuoden 2019 europarlamenttivaalit toimitetaan kaikissa jäsenvaltioissa vaaliajanjaksolla 23.-26.5.2019. Suomessa vaalipäivä on sunnuntai 26.5.2019...