Olet täällä

13.6.2018 - 15:31

Seutuliikenteen matkakortin nettilataus ja uuden kortin nettitilaus käyttöön

Seutuliikenteen matkakortti
Pitkään odotettu Kajaanin seutuliikenteen matkakortin nettipalvelu otettu käyttöön. Verkosta voi sekä tilata uuden matkakortin että ladata matkakortille lipputuotteita. Seutuliikenteen matkakortille verkosta ladattu lipputuote on aina aktivoitava ensin seutuliikenteen linjojen 20-40 linja-autoissa tai asiakaspalvelupisteessä.

Uuden seutuliikenteen matkakortin voi jatkossa tilata Waltti-nettipalvelusta osoitteesta https://nettilataukset.waltti.fi. Matkakortin tilaaminen nettipalvelusta on edullisempaa kuin kortin hankkiminen Kajaani Infosta. Tilaamisen yhteydessä matkakortille ladataan haluttu määrä arvoa tai kausilipputuote. Matkakortti toimitetaan asiakkaalle kirjeitse kotiin.

Olemassa oleville seutuliikenteen matkakorteille voi ladata lisää arvoa tai uusia kausituotteita Waltti-kaupassa osoitteessa https://kauppa.waltti.fi. Verkossa tehdyistä latauksista ei peritä myyntipalkkiota. Kela-opiskelijalippua ei kuitenkaan voi ladata verkossa.

Jotta seutuliikenteen matkakortille verkosta ladattu lipputuote toimisi, kortti on aina aktivoitava ensimmäisen kerran latauksen jälkeen joko seutuliikenteen linjojen 20-40 linja-autoissa tai asiakaspalvelupisteessä. Lipputuotetta ei voi aktivoida kaupunkiliikenteen linjoilla 1-7, seutuliikenteen linjoilla 11-15 tai Pikku-Petessä. Verkossa tehdyt lataukset voidaan pääsääntöisesti aktivoida muutaman tunnin sisällä latauksesta.

Uusimmat