Olet täällä

13.1.2020 - 16:53

PERUTTU! Hyvää ja kaunista! -konsertti pe 8.5. klo 19.00 Kaukametsän sali

Hyvää ja kaunista!
Kaukametsän tilaisuuksiin myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä, josta se on ostettu. Katso ohjeet.

Kaukametsän tilaisuuksiin myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä, josta se on ostettu. Mikäli myyntipisteessä käynti on mahdoton, liput voi postittaa Lippupisteelle alla olevien ohjeiden mukaan. 
R-kioskilta lipun ostaneet ja puhelinmyynnistä tai verkkokaupasta kirjelipun tilanneet (toimitus postitse) saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Verkkokaupasta printtilipun ostaneet voivat lähettää nimensä ja tilausnumeronsa osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Aihekenttään ”Tapahtuman nimi” + palautus tai

nettiosoitteessa: https://www.web.lippu.fi/palautus

Voit tarkistaa tapahtuman ajantasaisen tilanteen ja toimintaohjeet osoitteesta www.lippu.fi kyseisen tapahtuman tapahtumasivulta.

Lippupiste päivittää tapahtumasivuille ohjeita tapahtumien peruutus- tai siirtymistilanteissa toimimiseen. Tapahtumasivuja päivitetään sitä mukaa, kun ohjeistukset tarkentuvat.

 

Ikäluokkansa taitavimmat muusikot esittävät kotimaista pop- ja rock-musiikkia aina 60-luvulta tähän päivään sotilaallisen särmikkäästi. Elitpä nuoruutesi musiikkia sitten kultaisella kasarilla tai toissa vuonna, tätä vauhdikasta aikamatkaa ei kannata jättää väliin!

Konsertissa esiintyy Varusmiessoittokunnan viihdebändi ja jousiorkesteri. Esitettävät kappaleet ovat varusmiessoittajien omia sovituksia tunnettujen suomalaisten taiteilijoiden tuotannosta.

Varusmiessoittokunnan jousiorkesteri on Suomen ainoa sotilassoittokunnan kokoonpano, jossa on jousisoittajia, ja se tunnetaan sekä klassisesta että kevyestä musiikista. Viihdebändillä taas on aitoa rock ’n’ roll-henkeä. Yhdessä nämä kaksi muodostavat orkesterin, jossa erilaiset musiikkityylit sulautuvat kotimaisen popin ja rokin riemujuhlaksi.

Kesto 2 h 15 min. Konsertissa on väliaika.

Liput 17,50 € / 11,50 € Kajaani Info ja Lippupiste sekä ovelta noin tuntia ennen konserttia.

Asiaan liittyvät asiasanat: 

Uusimmat