Olet täällä

5.5.2020 - 11:56

Kirjastot avataan 1.6., uloslainaus alkaa pe 8.5.

tiedotepohja kirjasto
Varausten uloslainaus alkaa perjantaina 8.5. klo 10–16.

Kirjastot avataan asteittain ja hallitusti valtioneuvoston päätöksellä 1.6.2020.

Kirjastot palvelevat verkkokirjastossa, puhelimitse ja sähköpostitse, varaa esille kirjastokorttisi kun otat yhteyttä kirjastoon.

Kirjasto palvelee puhelimitse maanantaista perjantaihin 8-16. Ota yhteyttä puh. 044 7100 825.

Kainet-verkkokirjastossa www.kainet.finna.fi voi muun muassa uusia lainoja.

Palautusluukut ovat avoinna ympäri vuorokauden.

Myöhästymismaksut eivät kerry kirjaston kiinnioloaikana.

Kirjaston e-palvelut löytyvät osoitteesta https://kainet.finna.fi/Content/ekirjasto.

Lisätietoja uloslainauksesta:

Varausten uloslainaus alkaa Kajaanin kirjastoissa pe 8.5. klo 10–16. Toukokuun aikana kirjastoista voi ainoastaan noutaa varauksia, muut palvelut eivät ole käytettävissä. Mahdolliset palautukset vastaanotetaan palautusluukkujen kautta. Luukut ovat avoinna ympäri vuorokauden.

Maanantaista 11.5. alkaen uloslainaus tapahtuu pääkirjastossa normaalien aukioloaikojen mukaisesti, ma-pe klo 10–20, lauantaina klo 10–15. Lähikirjastoissa uloslainauksen aikataulut vaihtelevat, oman kirjaston tilanteen voi tarkistaa kirjaston kotisivuilta http://www.kajaani.fi/fi/palvelut/kirjastot-ja-aukioloajat.

Käsiteltäviä varauksia on paljon ja niiden käsittelyssä on viivettä, odotathan noutoilmoitusta. Varausilmoitusten lähettäminen aloitetaan aikaisemmin varatusta aineistosta jo torstaina 7.5., uloslainaus alkaa kuitenkin vasta perjantaina 8.5. Toukokuun aikana lähetetyissä noutoilmoituksissa varausten noutoaika on normaalia pidempi, joten niiden hakemista ei tarvitse kiirehtiä. Varauksia voi tehdä verkkokirjastossa https://kainet.finna.fi/ tai soittamalla kirjastoon.

Asiakkaiden ja henkilökunnan terveyden suojaamiseksi asiakkaita pyydetään muistamaan turvavälit ja käymään kirjastossa vain terveenä. Asiakastilaan otetaan rajattu määrä henkilöitä kerrallaan. Kirjastokäynnille ei siis kannata tulla vielä koko perheen voimin. Noutaessasi perheenjäsenten varauksia, otathan heidän kirjastokorttinsa mukaan. Pääkirjaston ja Lehtikankaan kirjaston yhteydessä on myös koulujen toimintaa, joten koulupäivien aikana alueilla liikkuu paljon lapsia ja nuoria.

Asiaan liittyvät asiasanat: 

Uusimmat