Olet täällä

14.8.2020 - 12:52

Kirjastoauto aloittaa talviaikataulujen mukaisesti reitillään 17.8.2020.

Kirjastoauto Kippe

Tiedote kouluille ja päiväkodeille

Kajaanin kirjasto on avannut palveluitaan 1.6. alkaen asteittain ja hallitusti.

17.8. alkaen Kajaanin kirjastoauto palvelee jälleen myös Kajaanin kouluja ja päiväkoteja.

Koronavirustilanteen takia kirjastoautossa noudatetaan toistaiseksi erilaisia palvelutapoja, jotta asiointi olisi turvallista.

Palvelu hoituu ensisijaisesti koulujen ja päiväkotien henkilökunnan kautta. Isompia ryhmiä ei oteta sisälle autoon. Autossa voidaan palvella muutamia lapsia kerrallaan, kunhan he asioivat yhdessä koulun tai päiväkodin henkilökunnan kanssa, ja samalla huolehditaan siitä, etteivät eri ryhmien oppilaat sekoitu keskenään. Tarvittaessa kirjastoauton henkilökunta pyytää asiakkaita odottamaan vuoroaan kirjastoauton ulkopuolella.

Aineistoa suositellaan varaamaan etukäteen, jotta asiointitilanteet pysyvät ripeinä. Kirjasto tekee kouluille ja päiväkodeille myös valmiita kirjapaketteja pyynnöstä. Paketit voi noutaa kirjastoautosta aikataulujen mukaan.

Asiakkaille varataan käsidesiä ja kirjastoauton henkilökunta huolehtii ovenkahvojen ja pintojen desinfioimisesta.

Muilla pysäkeillä kirjastoautossa voi asioida vain kolme asiakasta tai yksi perhekunta kerrallaan, jotta turvavälit säilyisivät.

Kirjastoauton talviaikataulu 17.8.2020-4.6.2021:

 

Voit ottaa ensisijaisesti yhteyttä kirjastoauton sähköpostilla kirjastoauto@kajaani.fi ja tarvittaessa myös soittaa numeroon 044 7100 848. Sähköpostiin voi laittaa myös toiveet kirjapaketeista.

Tervetuloa!

Asiaan liittyvät asiasanat: 

Uusimmat