Olet täällä

20.5.2020 - 0:00

Kaukametsän kaikki yleisötilaisuudet peruttu 13.3.-31.5.2020

Kajaanin kaupunki noudattaa viranomaisten ohjeita - miten toimitaan koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on 17.3.; 18.4. ja 8.5. antamillaan päätöksillään kieltänyt toimialueensa kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä 31.5.2020 asti.

Valtioneuvosto on 6.5.2020 antanut periaatepäätöksen suunnitelmasta koronakriisin hallinnan hybridistrategiaksi. Päätöksen mukaan kokoontumisrajoituksia on tarpeen edelleen asettaa.

19.5.2020 päätöksellään Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla toimialueensa kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 50 henkilöä. 

Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu yli 50 henkilöä, mutta enintään 500 henkilöä, edellyttäen, että yleisötilaisuus tai yleinen kokous toteutetaan noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 14.5.2020 antaa ohjetta.

Määräys on voimassa ajalla 1.6.2020-30.6.2020. 

--------------------------- 

Kaukametsässä palvelemme asiakkaita normaalisti, otamme vastaan tilavarauksia ja autamme tilaisuuksien järjestämisessä sähköpostilla kaukametsa@kajaani.fi sekä puh. 044 7100 400.

---------------------------

Kaukametsän kevään tilaisuuksista osa on siirretty uuteen ajankohtaan. Voit tarkistaa tapahtuman ajantasaisen tilanteen ja toimintaohjeet osoitteesta www.lippu.fi kyseisen tapahtuman tapahtumasivulta.

Kaukametsän tilaisuuksiin myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä, josta se on ostettu tai  hoitaa palautuksen osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

Mikäli myyntipisteessä käynti on mahdoton, liput voi postittaa Lippupisteelle alla olevien ohjeiden mukaan. 
R-kioskilta lipun ostaneet ja puhelinmyynnistä tai verkkokaupasta kirjelipun tilanneet (toimitus postitse) saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Verkkokaupasta printtilipun ostaneet voivat lähettää nimensä ja tilausnumeronsa osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Aihekenttään ”Tapahtuman nimi” + palautus

Voit tarkistaa tapahtuman ajantasaisen tilanteen ja toimintaohjeet osoitteesta www.lippu.fi kyseisen tapahtuman tapahtumasivulta.

Lippupiste päivittää tapahtumasivuille ohjeita tapahtumien peruutus- tai siirtymistilanteissa toimimiseen. Tapahtumasivuja päivitetään sitä mukaa, kun ohjeistukset tarkentuvat.

Asiaan liittyvät asiasanat: 

Uusimmat