Olet täällä

26.3.2020 - 0:00

Kaukametsän kaikki yleisötilaisuudet peruttu 13.3.-30.4.2020

Kajaanin kaupunki noudattaa viranomaisten ohjeita - miten toimitaan koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Tartuntatautilain (1227/2016,58 §) nojalla suositellaan 13.3.2020 alkaen, että kaikki Kainuun maakunnan alueelle suunnitellut ei lakisääteiset yleisötilaisuudet ja kokoontumiset perutaan 19.4.2020 saakka.

Tilaisuuksista osa on siirretty uuteen ajankohtaan. Voit tarkistaa tapahtuman ajantasaisen tilanteen ja toimintaohjeet osoitteesta www.lippu.fi kyseisen tapahtuman tapahtumasivulta.

Kaukametsän tilaisuuksiin myyntipisteistä lipun ostaneet voivat hakea lipun hinnan takaisin samasta myyntipisteestä, josta se on ostettu tai  hoitaa palautuksen osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

Mikäli myyntipisteessä käynti on mahdoton, liput voi postittaa Lippupisteelle alla olevien ohjeiden mukaan. 
R-kioskilta lipun ostaneet ja puhelinmyynnistä tai verkkokaupasta kirjelipun tilanneet (toimitus postitse) saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:
Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Verkkokaupasta printtilipun ostaneet voivat lähettää nimensä ja tilausnumeronsa osoitteeseen peruutukset@lippu.fi. Aihekenttään ”Tapahtuman nimi” + palautus

Voit tarkistaa tapahtuman ajantasaisen tilanteen ja toimintaohjeet osoitteesta www.lippu.fi kyseisen tapahtuman tapahtumasivulta.

Lippupiste päivittää tapahtumasivuille ohjeita tapahtumien peruutus- tai siirtymistilanteissa toimimiseen. Tapahtumasivuja päivitetään sitä mukaa, kun ohjeistukset tarkentuvat.

Asiaan liittyvät asiasanat: 

Uusimmat