Olet täällä

16.6.2020 - 13:57

Kajaanin kaupungin varikko vaurioitui laajasti tulipalossa

Kajaanin kaupungin varikko vaurioitui merkittävästi maanantaina 15.6.2020 sattuneessa tulipalossa. Muun muassa kattorakenteet tuhoutuivat. Ajoneuvokalustoa saatiin kuitenkin siirrettyä turvaan.

Kajaanin kaupungin varikko vaurioitui laajasti maanantaina sattuneessa tulipalossa. Rakennuksen kattorakenteet tuhoutuivat ja sisäosat kärsivät merkittävästi. Vahinkojen vuoksi toimistotiloja ei voi käyttää. Henkilöstölle on järjestetty väliaikaiset työskentely- ja sosiaalitilat muualta Kajaanin kaupungilta. Ajoneuvokalusto ja pienkalusto saatiin suurelta osin siirrettyä turvaan. Irtaimistoa kuitenkin tuhoutui palossa. Henkilövahinkoja ei tullut tulipalossa.

Varikko on toiminut ympäristöteknisen toimialan kunnallistekniikan katujen ja puistojen kunnossapidon tukikohtana. Varikolla on säilytetty välineitä ja kalustoa, kuten aurauskalustoa. Varikko on toiminut 30-35 henkilön tukikohtana.

Varikon tulipalosta tehtiin hälytys kello 17.03 maanantaina 15.6.2020. Varikon syttymissyytä on alettu tutkia muiden viranomaisten toimesta. Kajaanin kaupungin varikko irtaimistoineen on vakuutettu. Vakuutusyhtiölle on tehty vahinkoilmoitus. Kajaanin kaupungin varikko on rakennettu vuonna 1979. Varikko sijaitsee Varastokadulla.

 

Uusimmat