Olet täällä

13.1.2020 - 16:54

Janne Hurme - Tuhkaa ja Timantteja su 19.4. klo 17.00 Kaukametsän sali

Janne Hurme
Janne Hurme Tuhkaa ja Timantteja -25-vuotisjuhlakiertueelle

Kattavan ja monipuolisen uran tehnyt Janne Hurme julkaisi vuonna 1995 Kirje-albuminsa, jonka nimibiisi räjäytti Hurmeen uran rakettimaisen nousuun. Ensi vuonna on ansaitun 25-vuotisjuhlavuoden aika, ja se kruunautuu kattavalla juhlakiertueella ympäri Suomen.

Artisti itse toteaa 25-vuotisjuhlakiertueen olevan harvinaisen kutkuttava juttu. Jo neljännesvuosisadan mittainen ura tuntuu myös jopa hämmästyttävältä.

"Kun ensimmäistä kertaa tehdään näin isoa juhlakiertuetta, ovat fiilikset jännittyneen odottavat", Janne tunnustaa ja jatkaa:
"Ohjelmisto tulee koostumaan tietenkin tunnetuimmista kappaleista, mutta joukossa myös sellaisia helmiä, joita ei välttämättä koskaan ole esitetty livenä. Juhlakiertue antaa hienon mahdollisuuden esittää myös harvinaisempia biisejä."

Janne Hurmeen uraan on mahtunut Kirje-jättihitin lisäksi unohtumattomia kappaleita aina Tinasormuksesta Postikorttiin, eikä myöskään miehen hard rock -puolta esimerkiksi jo kuopatun Dream Asylum -yhtyeen ja viime vuonna upeat 20 vuotta täyttäneen Human Temple -kokoonpanon vokalistinakaan ole syytä unohtaa.

www.dragonwhite.com/artisti/janne-hurme

 

Liput 29 e (ryhmä min. 10 hlöä 27 e / hlö) Kajaani Info ja Lippupiste

Asiaan liittyvät asiasanat: 

Uusimmat