Olet täällä

12.8.2020 - 10:45

Esa Pulliainen Rocks W / Mr Breathless la 26.9. klo 19.00 Kaukametsän sali

Esa Pulliainen Rocks W / Mr Breathless
Happy rokkenroll! Esa Pulliainen, Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rock pianisti/laulaja Mr. Breathless esittävät 70' henkistä rokkia ja rautalankaa.

Viimeiset kolme vuotta hurahti Ville Valo & Agents -Badding urakoinnissa. Kokemus on ollut hieno ja jätti hyvät muistot. Nyt tuntuu oikealta hetkeltä palata nuoruuden musiikin, rokkenrollin ja rautalangan pariin. Mukaan saatiin vanhat soittokaverit - Kai Pulliainen, Toni Liimatta ja rock pianisti/laulaja Mr. Breathless. Harjoituksia on pidetty taajaan ja kappaleita hiottu pää punaisena. Ohjelmisto on 70's henkistä rokkia ja rautalankaa, vanha kunnon Mandschuriakin on kaivettu kätköistä. Keikkoja tulee olemaan suurimmissa kaupungeissa ja huomattavimmilla paikkakunnilla, kesällä myös perinteisillä tanssilavoilla spesiaali rock-iltoina. Lämpimästi tervetuloa kuulolle ja Cissen sanoin - ei muuta ku Happy rokkenroll ! 

Liput: 27,50 € 

Lipunmyynti: Kajaani Info, Pohjolankatu 13, puh. 08 6155 2555, avoinna ma-pe klo 9-15 ja www.lippu.fi  tai 1 h ennen konserttia ovelta. 

Konsertti kuuluu Kaiku-kortin piiriin. 

Asiaan liittyvät asiasanat: 

Uusimmat