Olet täällä

Kainuun Tyvi ry

Kainuun Tyvi ry on työntekijöiden virkistysyhdistys, joka järjestää jäsenilleen monenlaista vapaa-ajan toimintaa ja myöntää tukea erilaisiin tapahtumiin.

KOSTAMUS –matka  la 4.11 – su 5.11.2017

Matkanhinta omalla viisumilla 2hh max. 112 e. Yhdenhengenhuonelisä + 15 e. Majoitus Hotelli Nordissa. Bussikuljetus. Matka avoin kaikille. Mahdollista osallistua yhteiseen illalliseen Kristall-ravintolassa klo 20.00, hinta 10 e tai mahdollisesti ohjelmallinen ilta (musiikkiesitys+illallinen n.25 e). Mahdollista varata ennakkoon omakustanteisia käyntejä esim. kampaajalle, käsi-/jalkahoitoihin. Mukana venäjänkielen taitoinen kuljettaja.

Lähtö Kajaanista lauantaina klo 8.00. Paluulähtö Kostamuksesta sunnuntaina klo noin 16.00, Kajaanissa noin 19.00.

Ilmoittautumismaksu 50 e/hlö. Loppumaksu määräytyy lähtijämäärän mukaan ja maksettava 31.10.2017 mennessä. Matka toteutuu kymmenellä lähtijällä. Matkan hinta max.112 e(sis. kuljetuksen ja majoituksen). Ilmoittautuessa kerro passissa oleva nimesi, henkilötunnus (pv.kk.vuosi) ja yhdistys sekä osallistutko yhteiseen illanviettoon. Maksut Kajaanin kunnalliset ry:n tilille.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset viim. 20.10.2017 iltaisin Jukka Halonen 050 3052 674 jukka.h.halonen(at)gmail.com

TOIMINTAA
YHDESSÄOLOA
VIRKISTYSTÄ
ILOA

Tyvin toimintaa vuonna 2017

Tyvi järjestää kulttuuri- ja ostosmatkoja, lajikokeiluja ja muita kertaluonteisia tapahtumia. Lisäksi Tyvi tukee jäseniään 15 e/vuosi/henkilö, jonka voi käyttää kertaluonteisena matkatukena Tyvin järjestämään yön yli matkaan tai vaihtoehtoisesti vitosen tukina omaehtoiseen liikuntaan/kulttuuriin. Vitosen tuilla tuetaan jäseniä kainuulaisten tapahtumien osallistumismaksuissa. Tuen saa kuitteja/lippuja vastaan, joista vähintään 1/3 tulee olla kuntoiluun tai omaan hyvinvointiin liittyvää ja 2/3 liikunta- tai kulttuuritapahtumiin. Elokuvat, teatterit, Jymyn, Hokin ja muiden seurojen pelit sekä tanssipaikkojen liput ovat kulttuuritapahtumalippuja. Vitosen tuet ovat enintään 15 e/v./hlö. Vain yhdenkin kuntoiluun tai omaan hyvinvointiin liittyvän kuitin voi lähettää, jolloin tukea maksetaan 5 e.  Tyvi välittää jäsenhintaan erilaisia tapahtumalippuja mm. WinterOpeniin.

Tiedotamme tapahtumista mm. sähköpostitse lähetettävillä jäsentiedotteilla ja työnantajien intranetsivuilla sekä Facebookissa.

Tervetuloa Tyviin!