Olet täällä

Työllisyysavustukset

Kajaanin kaupungin työllisyysavustusten hakuaika on 11.12.2019-17.1.2020. Hakuaika päättyy viimeisenä päivänä klo 15.00. Työllisyysavustusta voi hakea yhdistys, jonka toimipaikka on Kajaani tai yhdistys, jonka säännöllinen toiminta sijoittuu Kajaaniin. Avustettavan toiminnan tulee edistää kajaanilaisten työttömien työnhakijoiden työllistymistä ja osaamisen vahvistamista. Erityisenä painopisteenä on nuorten syrjäytymisen ehkäisy ja nuorten tukeminen työhön ja koulutukseen.

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Sähköinen lomake on saatavilla hakuaikana. Lomakkeelle tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lomakkeen aikakatkaisu keskeyttää istunnon, mikäli lomake on täyttämättä yli 30 min., joten tallennathan lomakkeen välillä Tallenna keskeneräisenä -painikkeella, mikäli täyttäminen kestää kauemmin.

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot. 

Päätös lähetetään pelkästään sähköisesti hakemuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.   

Jos hakemuksen täyttäminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa pdf-lomakkeen. Kirjallinen hakemus liitteineen toimitetaan viimeistään 17.1.2020 klo 15.00 Kajaanin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen:

Kajaanin kaupungin kirjaamo
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani

 

Viimeksi muokattu

27.3.2020