Olet täällä

Työllisyysavustukset

Kajaanin kaupungin työllisyysavustusten hakuaika on päättynyt perjantaina 11.1.2019 klo 15. Avustusta voivat hakea yhdistykset, joiden toimipaikkana on Kajaani tai joiden säännöllinen toiminta sijoittuu Kajaaniin. Avustettavan toiminnan tulee edistää kajaanilaisten työttömien työnhakijoiden työllistymistä. Tavoitteena on etenkin nuorten syrjäytymisen ehkäisy ja nuorten tukeminen työhön ja koulutukseen.

 

Avustusta haetaan ensisijaisesti sähköisellä avustushakulomakkeella. Lomake on käytettävissä hakuaikana. 

Jos hakemuksen tekeminen sähköisesti ei ole mahdollista, voit täyttää ja tulostaa alla olevan pdf-lomakkeen. Kirjallinen hakemus liitteineen palautetaan Kajaani Infoon osoitteeseen:

Kajaani Info
Pohjolankatu 13
87100 Kajaani

 

Sähköisesti lähetetyn lomakkeen käsittelyä voit seurata kirjautumalla sähköisen asioinnin palveluun. Asiointipalvelusta voit myös tallentaa ja tulostaa hakemuksesi tiedot. 

Päätökset lähetetään pelkästään sähköisesti hakemuksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.  

Työllisyysjaoksen päätöksellä vuoden 2018 työllisyysavustusta myönnettiin kahdeksalle yhdistykselle. Yhdistykset ovat: Etnika-Kainuu ry, Kainuun Nuotta ry, Kajaanin Haka ry, Kajaanin Työvoimayhdistys ry, Kapova ry, Lehtikankaan asukasyhdistys ry, Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistys ry sekä Spartak Kajaani ry.

Yhdistysten ja kaupungin kesken on laadittu työllisyydenhoidon kumppanuussopimus. Kumppanuusyhdistyksissä on monipuolisia työtehtäviä erilaisille ammattiryhmille erilaisilla sopimuksilla. Yhteisenä tavoitteena on, että mahdollisimman monelle yhdistysten työtehtävissä työskenteleville henkilöille löytyy jatkopolkuja avointen työmarkkinoiden työtehtävistä tai koulutuksista. Tässä toiminnassa tukena on erityisesti Kainuun Nuotta ry:n yrityskoordinaattori. Lue yhdistysten toiminnasta lisää sopimuskumppaneiden yhteisestä esitteestä!

 

Viimeksi muokattu

11.1.2019