Olet täällä

Työllisyysavustukset

Kajaanin kaupungin työllisyysavustusten hakuaika on päättynyt perjantaina 11.1.2019 klo 15. Avustus oli haettavana kajaanilaisille tai Kajaanissa toimiville yhdistyksille. Avustettavan toiminnan tulee edistää kajaanilaisten työttömien työnhakijoiden työllistymistä. Tavoitteena on etenkin nuorten syrjäytymisen ehkäisy ja nuorten tukeminen työhön ja koulutukseen.

Työllisyysjaoksen päätöksellä vuoden 2019 työllisyysavustusta myönnettiin kahdeksalle yhdistykselle. Yhdistykset ovat: Etnika-Kainuu ry, Kainuun Nuotta ry, Kajaanin Haka ry, Kajaanin Työvoimayhdistys ry, Kapova ry, Lehtikankaan asukasyhdistys ry, Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistys ry sekä Spartak Kajaani ry.

Yhdistysten ja kaupungin kesken on laadittu työllisyydenhoidon kumppanuussopimus. Lisäksi kumppanuudessa ovat mukana asiakasohjauksesta vastaavat tahot eli Kainuun TE-toimisto ja Kainuun sote.

Kumppanuusyhdistyksissä on monipuolisia työtehtäviä erilaisille ammattiryhmille erilaisilla sopimuksilla. Yhteisenä tavoitteena on, että mahdollisimman monelle yhdistysten työtehtävissä työskenteleville löytyy jatkopolkuja avointen työmarkkinoiden työtehtävistä tai koulutuksista. Tässä toiminnassa tukena on erityisesti Kainuun Nuotta ry:n yrityskoordinaattori sekä kaupungin työhönvalmentaja. Lue yhdistysten toiminnasta lisää sopimuskumppaneiden yhteisestä esitteestä!

 

Viimeksi muokattu

25.3.2019