Olet täällä

Tilavaraukset

Lehtikankaan monitoimitalo. Kuva: Jukka Laukkanen

Liikuntatilat

Kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa voi harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja. Sisä- ja ulkoliikuntapaikkojen varaustilanteen näet Timmi-tilavarausjärjestelmästä.

Sisäliikuntapaikkojen (Kajaanihalli, jäähallit, Otanmäen urheilutalo, Kaukavesi) vuoroja voi tiedustella hallikohtaisesti suoraan halleilta.

Ulkoliikuntapaikkojen varaukset Vimpelinlaakson urheilukeskuksesta p. 044 710 0274 tai sähköpostilla urheilukeskus(at)kajaani.fi.

Koulujen liikuntasalien kauden 2020 – 2021 vuorot ovat nähtävillä Liikuntasalit-sivulla.  

Kaupunginlammen tenniskenttä varauksen ja maksun voi tehdä Timmi-tilavarausjärjestelmässä. Varauksen tekeminen edellyttää pankkitunnuksilla kirjautumista. Tenniskenttä on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 8.00 – 20.30. Tunnin vuoro maksaa 12,00 €. Maksu maksetaan varauksen yhteydessä verkkopankissa. Saat kuitin maksusta sähköpostiisi (tarkista tarvittaessa roskaposti). Lisätietoja Vimpelinlaakson urheilukeskuksesta p. 044-710 0274.

Timmi on tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit katsella liikuntapaikkojen varaustilannetta. Voit selata tiloja kirjautumatta Timmin varauskalenterissa. Kirjoita tilaprofiili -kenttään esimerkiksi “Kajaanihalli”, ja saat listauksen tiloista. Ajankohta -välilehdellä voit määritellä haluamasi ajankohdan. Varausten katselu onnistuu mobiililaitteilla, mutta varausten tekemiseen suositellaan käyttämään tietokonetta.

 

Timmin tilavarauksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä tilavaraukset(at)kajaani.fi.

Lisätietoja liikuntapaikkojen varaamisesta.

Kokoustilat

Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä tarjoaa täydelliset puitteet tilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen.

Kajaani Infon kautta voi varata kaupungintalon kokoustiloja tai Raatihuoneen tiloja.  

Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä on nykyaikaisilla audiovisuaalisilla laitteilla varustettu kokoustila. Tilat käyvät jopa 20 hengen ryhmille. Kokoustarjoilut voi tilata kätevästi Kaukaveden kahviosta. Kokoustilan varaukset Kaukaveden palvelupisteestä, puh. 044 4214 097.

Impilinnasta voit varata käyttöösi tuotekehityskeittiötä, salia, kahvilatilaa sekä yläkerran kokous- ja hyvinvointitiloja. Tiedustelut p. 044 714 7717.

Pääkirjastolta voi varata vitriinejä pienimuotoisia näyttelyitä varten.

Pop-up tilat

Pop-up tilassa on mahdollisuus päästä kokeilemaan kivijalkamyymälätoimintaa matalalla kynnyksellä. Tila sijaitsee entisen Makuunin tiloissa, Kauppakatu 26. Tilassa on kaksi myyntipaikkaa, joita voi vuokrata yhdestä päivästä useammaksi viikoksi. Lisäksi Pop-up-tila toimii yhteistilana, jonne jokainen start-up- tai yksinyrittäjä voi tulla oman läppärin kanssa työskentelemään ja vaihtamaan ajatuksia muiden yrittäjien kanssa. Varaukset osoitteesta kajaani.info@kajaani.fi.

Tapahtumien järjestäminen

Kaupunki voi vuokrata katu-, puisto- tai muuta yleistä aluetta mm. tapahtuman järjestämiseen.

Viimeksi muokattu

3.8.2020