Olet täällä

7.9.2016 - 12:04

Ympäristöteknisen toimialan kuukausitiedote syyskuu 2016

Vimpelinlaakson urheilukeskus
Kajaanin kaupungin ympäristötekninen toimiala julkaisee kuukausitiedotteen toimialalle tyypillisistä ajankohtaisista asioista.

Kunnallistekniikka ja liikunta

Tietoa tapahtumien järjestäjille 

Kajaanin kaupungin liikuntapalvelut on koonnut kaupungin nettisivuille informaatiota eri puolilla Kajaania sijaitsevista kohteista, joissa on mahdollista järjestää tapahtumia. Tapahtuma-alue kortit on tehty 18 eri alueesta. Tavoitteena on helpottaa tapahtumajärjestäjien työtä. Paikkakohtaisissa korteissa on perustietoa tapahtumien järjestämiseen liittyvistä asioista mm. kuvaus alueesta, sijainti, hinnoittelu, tapahtumasuositukset, käytön rajoitukset, veden ja sähkön saatavuus. Sivuilla on myös tietoa yleisötilaisuuden järjestämiseen tarvittavista luvista ja ilmoituksista. Tiedot löytyvät tästä linkistä (Koe ja näe > Tapahtumat > Tapahtumien järjestäminen).

Kajaanin K-60 hyppyrimäki

Kesän 2016 aikana on tehty hyppyrimäen kuntotarkastus. Tarkastuksesta saadun raportin mukaan mäen rakenteet ovat ajan kuluessa heikentyneet ja osin myös lahonneet siinä määrin, että mäen käyttö on vaarallista. Tämän vuoksi mäki on asetettu käyttökieltoon.

Uusimmat