Olet täällä

27.7.2016 - 15:22

Waltin Kela -tuettuja opiskelijalippuja myydään Kajaani Infossa lukuvuodelle 2017-2018

Waltti-kortti tunnus
Waltin Kela -tuettua opiskelijalippuja myydään Kajaani Infossa.

KELA- koulumatkatuki lippujen myynti tulevalle lukuvuodella on alkanut Kajaani Infossa!

Waltti-matkakortille ladattavia Kela-tuettuja opiskelijalippuja myydään Kajaanin infossa lukuvuodelle 2017-2018

Waltti -lippu käy näissä vuoroissa 10.8 alkaen:

Kaupunkiliikenteen linjoilla 1, 3, 4, 6 ja 7 matkustavat Kainuun ammattiopiston Kajaanin toimipisteen ja Kajaanin lukion opiskelijat
-Vuolijoen, Otanmäen, Mainuan, Koutaniemen, Vuoreslahden, Lehtovaaran ja Halla-ahon suunnissa asuvat Kainuun ammattiopiston Kajaanin toimipisteen ja Kajaanin lukion opiskelijat (linjat 11-15)
-Suomussalmen, Hyrynsalmen, Ristijärven ja Kontiomäen, Jormuan ja Kulunlahden suunnissa asuvat Kainuun ammattiopiston Kajaanin toimipisteen ja Kajaanin lukion opiskelijat (linjat 30 ja 40)
-Kuhmon ja Sotkamon suunnissa asuvat Kainuun ammattiopiston Kajaanin toimipisteen ja Kajaanin lukion opiskelijat (linjat 20 ja 21)
-Pohjavaaran ja Kuluntalahden (Vuokatintien varsi) suunnissa asuvat Kainuun ammattiopiston Kajaanin toimipisteen ja Kajaanin lukion opiskelijat (linja 20)
-Manamansalon, Hakasuon ja Melalahden suunnissa asuvat Paltamon lukion opiskelijat (linja 32)
-Sotkamon suunnassa asuvat Kuhmon yhteislukion opiskelijat (linjat 20 ja 21).

Waltti-matkakortille ladattava Kela-tuettu opiskelijalippu on 30 päivän kausikortti, jolla on vaihto-oikeus linjalta toiseen. Esimerkiksi Suomussalmen suunnasta saapuva opiskelija voi jatkaa Kajaanissa matkaa linja-autoasemalta oppilaitokseensa kaupunkiliikenteen linja-autossa.

Kela-tuettu opiskelijalippu on lukuvuosikohtainen, joten sitä voi käyttää ainoastaan kuluvan lukuvuoden aikana. Opiskelijan on aina ennen uuden lukuvuoden alkua käytävä asiakaspalvelupisteessä aktivoimassa lippu alkavalle lukuvuodelle ja samalla todistettava opinto-oikeutensa. Lippu on henkilökohtainen, ja opiskelijan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä lippua ostaessaan. Mikäli opiskelijan koulumatka muuttuu, opiskelijan tulee täyttää uusi koulumatkatukihakemus.

Opiskelijan ohjeet Waltti-lipun hankkimiseksi

1. Hae koulumatkatukea oppilaitoksista, Kelan toimistoista tai Kelan internet-sivuilta saatavalla lomakkeella.

2. Jätä koulumatkatukihakemus täytettynä oppilaitoksen kansliaan tai opintotoimistoon. Oppilaitos tarkastaa tiedot ja antaa opiskelijalle ostotodistuksen Waltti–matkakorttia varten.

3. Oppilaitoksesta saadulla ostotodistukselle voit hankkia Waltti-matkakortin Kajaanin kaupungintalolla sijaitsevasta Kajaani Infosta. Todista tarvittaessa henkilöllisyytesi. Opiskelija maksaa lipusta omavastuuosuutena enintään 43 € kuukaudessa. Itse matkakortin hinta on 6,00 €.

 

Waltti-matkakortti voidaan hankkia jo nyt!  Hankkimalla lippusi hyvissä ajoin ennen lukuvuoden alkua vältät jonottamisen asiakaspalvelupisteessä!

 

Waltti-matkakortille voit tehdä lisälatauksia joko linja-autoissa tai Kajaani Infossa. Lisälatauksista ei peritä myyntipalkkiota.

Waltti-lippujen kelpoisuus

Waltti-lippujen kelpoisuuden tunnistaa linjanumeroista  Waltti-tunnuksesta auton keulassa.

Kajaani Infon yhteystiedot: Pohjolankatu 13, kaupungintalo. Avoinna ma-pe klo 9:00-16:30, la suljettu (poikkeavat aukioloajat ilmoitetaan www.kajaani.fi) puh. 08 6155 2555, kajaani.info@kajaani.fi

 

10.8 voimaan tulevat aikatauluvihkot löydät alta

Seutuliikenteen aikatauluvihko

 

Kaupunkiliikenteen aikatauluvihko

 

Uusimmat