Olet täällä

17.5.2017 - 15:40

Työmaatiedote Oravantie – Revontie – Revonpolku katurakennustyömaa

tiedotepohja20kajaani20tiedottaa.jpg
Olemme aloittaneet Oravantie – Revontie – Revonpolku katurakennustyömaan ja työmaa haittaa ajoittain yleistä liikennettä ja kulkua taloille.

Työmaan ensi vaiheessa on poistettu asfaltti Oravantieltä ja Revontieltä, ajoradalta ja jalkakäytäviltä ja katuosat ovat sorapintaisia.

Työmaan toisena vaiheena aloitamme 17.5.2017  Revontien päähän uuden ojan ja sadevesien purkuviemärin, työmaa ei juurikaan haittaa yleistä liikennettä ja kulkua tien varren taloihin.

Seuraavaksi rakennamme Revontien päähän uuden kääntöpaikan ja sen jälkeen jatkamme kadun ajoradan kaivua noin 20 metriä kerrallaan.  Ajoradan kaivannon kohdalle rakennetaan kiertotie jalkakäytävän kautta ja kulku tien varren taloille hidastuu ja ajoittain myös vaikeutuu.

Viimeisenä työvaiheena kaivamme jalkakäytäväosuuden, joka hieman hidastaa ja saattaa vaikeuttaa yleistä liikennettä.

Työn aikana uusitaan katurakenteet, vesijohto ja sadevesiviemäri, kadun asfaltti rakennetaan myöhemmin. Arvioitu työn kesto on noin 2 kuukautta, arviolta 15.7.2017 saakka.

Tiedotamme työmaan eri työvaiheista töiden edetessä vielä tarkemmin.

Lisätietoja työstä antaa Kajaanin kaupungin osalta Teemu Hurskainen, puh. 044-7100625, sähköposti teemu.hurskainen@kajaani.fi  ja varsinaisen urakoitsijan, Kuljetuspolar Oy:n osalta Jukka Siren, puh. 0400-692731 tai sähköposti jukka.siren@kuljetuspolar.fi

Uusimmat