Olet täällä

22.5.2017 - 9:31

Tutustu syksyn ohjelmistoon

Ohjelmistoesite_syksy_2017_ajankohtaista.jpg
Teatteritalon syyskauden avaa kauan toivottu koko perheen musikaali, arvoitukselliselta nimeltään Mehiläiskoodi.

Kaupunginteatterin ja alueteatterin syksyn ensimmäinen esitys on Eino Saaren ideoima ja ohjaama kantaesitys Miehen kosketus.
Esitys on yhteistuotanto Vaara-kollektiivin kanssa ja se perustuu eri-ikäisten suomalaisten miesten haastatteluihin. Dokumenttiteatteria, nykytanssia ja livemusiikkia yhdistävä esitys piirtää syvän, yllättävän ja värikkään kartan suomalaisten miesten kosketusmaisemista - sekä suhteessa historiaamme, kulttuuriimme että haluihimme.

Teatteritalon syyskauden avaa kauan toivottu koko perheen musikaali, arvoitukselliselta nimeltään Mehiläiskoodi.
Sen tekijäjoukko on maineikas: Sami Parkkinen on suomalaisen musiikkiteatterin käsikirjoittaja-aatelia. Riku Niemi säveltää. Hän on tuttu isoilta kotimaisilta musiikkiestradeilta ja teatterin lavaltakin. Ohjaajan suitsia pitelee teatterin iloitteleva taikuri Minna Vainikainen. Luvassa on jännitystä ja fantasiaa, joka hivelee kaikenikäisten katsojien silmää, korvaa ja draaman tajua.

Miehen kosketus ja Mehiläiskoodi ovat osa Suomi 100 -juhlavuoden viiden kotimaisen kantaesityksen sarjaa.

Kaikille sadunnälkäisille ja leikkimielisille on tarjolla lastennäytelmä Vihreän Vihtametsän Uutisia. Näyttämöllä nähdään H.C. Andersenin ja Martti Haavion tarinoista tutut eläinhahmot Kissa Kirnauskis, Sika Sippurahäntä ja Kukko Punaheltta talonrakennuspuuhissa.

Syksyn kaksi vierailuesitystä ovat Kuriton Companyn Algernon, ja Panu Vauhkosen monologiesitys Luolamiehen poika.

Omanlaesie -musiikkiteatteriesitystä voi myös syksyllä nauttia suosittuina Sissilinnan lounasesityksinä. Ryhmät ja yhteisöt voivat tiedustella myös virkistyspäivän ohjelmaa esityksen kylkeen.

Pikkujoulua vietetään perinteisesti pikkujouluesityksen parissa: Joulu III - sitä saa mitä tilaa! Luvassa on huurteinen rakettiretki tähtiin ja takaisin. Tämä on pikkujoulutrilogian henkeäsalpaava finaali.

 

Syksyn ohjelmistoesittä voi selailla nyt myös verkossa.
Klikkaa ja tutustu:
https://issuu.com/kajaaninkaupunginteatteri

Uusimmat