Olet täällä

9.7.2019 - 15:56

Tonnin idea -kilpailu on käynnissä

Tonnin idea -kilpailu 2019 Kajaanin nuorkauppakamari
Kajaanin Nuorkauppakamari hakee yhdessä Kajaanin kaupungin kanssa uusia ideoita kuntalaisille ja sen yhteisöille suunnatulla ideakilpailulla. Kilpailu on avoin 26.6.-18.8.2019 välisenä aikana.

Idean toteuttamiskustannukset saavat olla korkeintaan tuhat euroa. Ideoiksi toivotaan uusia, helposti toteutettavia ja rohkeita ideoita. Niitä ei kuitenkaan rajata etukäteen mitenkään, paitsi että idean esittäjät myös vastaavat niiden toteuttamisesta. Olethan itse tai edustamasi yhteisön kautta toteuttamassa ideaasi!

Ehdotuksista palkitaan ja toteutetaan kolme parasta, joiden toteuttamiseen kaupunki antaa tuhannen euron avustuksen. Voittaneet ideat ja niiden esittäjät julkistetaan palkitsemistilaisuudessa elo-syyskuun vaihteessa.

Kehittämisideoita voivat antaa kaikki Kajaanilaiset yhteisöt ja asukkaat iästä riippumatta. Ideakilpailun tarkoituksena on herättää Kajaanilaiset esittämään ideoitaan paremman, viihtyisämmän ja toimivamman tai muuten vain mukavamman kaupungin kehittämiseksi. Myös pienet ja helposti toteutettavat ideat ovat tervetulleita.

Kilpailuun voit osallistua seuraavilla tavoilla:
- netistä löytyvällä sähköisellä lomakkeella, jonka löydät osoitteesta
- jättämällä ideasi Kajaanin pääkirjastosta ja Kajaanin Nuorkauppakamarin popup-tilasta osoitteesta Kauppakatu 26 citykäytävältä löytyviin keräyslaatikoihin

Tehdään yhdessä Kajaanistamme entistä parempi paikka!

Lisätietoja bit.ly/tonninideakajaani

Uusimmat

Ota opiksi tee todeksi –tapahtuma elokuussa
16.7.2019
Kajaanin kaupungin nuorisopalveluiden Ohjaamo Nuppa järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa tapahtuman, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ihmisille, joilla on pohdinnassa koulutus, opiskelu,...