Olet täällä

3.4.2019 - 15:43

Tervetuloa uuteen luontoryhmään!

Joki ja rauniot. Kuva: Tiina Kaakinen
Kajaanin varhaiskasvatuksessa käynnistyy elokuussa 2019 uusi luontoryhmä. Ryhmään otetaan lapsia, jotka ovat syntyneet 2014 ja, jotka nauttivat luonnossa liikkumisesta. Ryhmä pääsääntöisesti ulkoilee sään ja vuodenajan mukaan 4 tuntia päivässä klo 9-13 välisenä aikana. Hakuaika ryhmään päättyy 20.4.2019.

Luontoryhmässä lapset liikkuvat ympäri kaupunkia ja tutustuvat sekä luontoon, että kaupunkiympäristöön liikkuen, retkeillen, leikkien ja tutkien.

”Luonto sekä pihat, leikkipuistot ja muut rakennetut ympäristöt ovat myös varhaiskasvatuksen oppimisympäristöjä. Ne tarjoavat kokemuksia, materiaaleja ja monipuolisia mahdollisuuksia leikkiin ja tutkimiseen. Niitä hyödynnetään liikunta- ja luontoelämysten ja oppimisen paikkoina.” (Varhaiskasvatussuunnitelma 2018)

Ryhmään otetaan 13 vuonna 2014 syntynyttä lasta. Luontoryhmään otetaan ensisijaisesti lapsia, joiden varhaiskasvatuksen tarve on 20h/vko, mutta jos ryhmä ei tule täyteen, niin huomioimme myös laajempaa varhaiskasvatusta tarvitsevat. Huoltajat sitoutuvat siihen, että lapsilla on kaikkiin sääoloihin sopivat ulkoiluvarusteet.

Ryhmään ilmoittaudutaan varhaiskasvatuksen e-asioinnin kautta. www.kajaani.fi/palveluopas/varhaiskasvatus

Ryhmä toimii Huuhkajavaaran päiväkodin alaisuudessa ja lisätietoja kohtaan laitetaan toive luontoryhmästä.

Hakuaika ryhmään päättyy 20.4.2019

Lisätietoa ryhmästä varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Riikka Sipilä 044 421 4307, riikka.sipila(at)kajaani.fi

Uusimmat