Olet täällä

2.5.2018 - 15:21

Teatteri hakee hallintopäällikkö-tuottajaa

Kajaanin_kaupunginteatteri_1042_Kuva_Anja_Pietarinen.jpg
Hallintopäällikkö-tuottaja vastaa teatterin talous- ja henkilöstöhallinnosta ja teatterin hallintoasioiden hoitamisesta yhdessä teatterinjohtajan kanssa sekä toimii teatterinjohtajan sijaisena.

HALLINTOPÄÄLLIKKÖ-TUOTTAJA
 

2.5.2018

 

 

 

Kajaanin kaupunki, Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri -liikelaitos

hakee palvelukseensa

Vakituista hallintopäällikkö-tuottajaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan alkavaan palvelussuhteeseen

Hallintopäällikkö-tuottaja vastaa teatterin talous- ja henkilöstöhallinnosta ja teatterin hallintoasioiden hoitamisesta yhdessä teatterinjohtajan kanssa sekä toimii teatterinjohtajan sijaisena.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. kulttuurituottaja YAMK tai vastaava yliopistotutkinto) tai vahvoja käytännössä hankittuja tietoja ja taitoja sekä hyvää teatterialan tuntemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja antavat teatterinjohtaja Helka-Maria Kinnunen, p. 044 421 4191 , helka-maria.kinnunen@kajaani.fi ja talouspäällikkö Anne Kovalainen, p. 044 710 0247, anne.mh.kovalainen@kajaani.fi.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta irtisanotut, lomautetut, irtisanomisuhan ja lomautusuhan alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 21.5.2018 klo 15.00 mennessä Kajaanin kaupunginteatteriin, osoite Kauppakatu 14, 87100 Kajaani tai sähköpostiin anne.mh.kovalainen@kajaani.fi.

Kajaanin kaupunginteatteri — alueteatteri on Kainuun ainoa vakituista esitystoimintaa harjoittava ammattiteatteri. Se tarjoaa teatterielämyksiä kajaanilaisille ja entisen Oulun läänin asukkaille. Kajaanin kaupunginteatteri luetaan maamme kiinnostavimpiin teattereihin. Teatteri tekee taiteellisesti kunnianhimoisia ja katsojaa puhuttelevia esityksiä. Valtakunnallisessa luokituksessa Kajaanin teatteri kuuluu keskisuuriin, täyskunnallisiin teattereihin. Teatterissa työskentelee 14 näyttelijää ja 35 muuta taiteellista, teknistä ja hallinnollista työntekijää.

 

Teatterissa valmistuu vuosittain keskimäärin viisi ensi-iltaa, joista vähintään kaksi on alueteatteriohjelmistoa. Lisäksi valmistetaan pienimuotoisia tuotantoja. Esityskertoja on vuosittain 250-300, joista noin puolet on kiertue-esityksiä. Katsojia teatterilla on vuosittain 26 000-30 000. Yleisötyöllä ja teatterikasvatuksella on Kajaanin teatterissa merkittävä asema, niihin tilaisuuksiin osallistuu vuosittain 10 000-30 000 henkilöä.

                                                         

Uusimmat