Olet täällä

21.6.2016 - 9:32

Taitoa rekrytoi Kajaaniin talous- ja palkanlaskennan asiantuntijoita

Suvantorannassa. Kuva: Reijo Haukia
Taitoa perustaa Kajaaniin uuden toimipisteen, johon rekrytoidaan vuoden 2016 lopussa noin 15 talous- ja palkanlaskennan asiantuntijaa. Kaikki uudet työpaikat tulevat hakuun 1.8.2016 alkaen Kuntarekryssä. Taitoa järjestää Kajaanissa 9.8. rekrytointitilaisuuden, jossa esitellään tulevia työtehtäviä ja Taitoaa työnantajana.

Kajaanin kaupunki päätti marraskuussa 2015 hankkia talous- ja palkanlaskentapalvelut Taitoalta 1.1.2017 alkaen. Kunnan Taitoa Oy (www.taitoa.fi) on kunta-alan suurin valtakunnallinen talous- ja henkilöstöhallinnon toimija, jonka omistajina on lähes 200 kuntayhteisöä. Taitoa on kuntatoimijoiden omistama, voittoa tavoittelematon yhtiö, joka kehittää palveluitaan yhdessä asiakkaidensa kanssa. Taitoa palvelee yli 100 asiakasta ja työllistää noin 500 asiantuntijaa ympäri maata. Vuonna 2015 Taitoa-konsernin liikevaihto oli 39 M€.

Talous- ja palkanlaskentapalvelujen palveluntuottajan vaihdos on osa Kajaste-hanketta, joka sisältää myös Kuntien Tiera ERP -toiminnanohjausjärjestelmän ja Populus-palkanlaskentajärjestelmän käyttöönoton. Hankkeen tavoitteena on, että Kajaanin kaupungilla on tehokkaasti hoidetut talous- ja henkilöstöhallinnon prosessit sekä ajanmukaiset ja laadukkaat palvelut. Kajaani liittyy kuntien yhteiseen osaamisverkostoon ja hyödyntää entistä paremmin olemassa olevaa tietoa päätöksenteossa. Kajaanilla on käytössään laadukas ja kehittyvä tietojärjestelmäympäristö.

Lisätietoja tulevista työpaikoista ja rekrytointitapahtumasta
Päivi Norhio
talous- ja palkanlaskentapalvelujen johtaja
020 610 9401
paivi.norhio@taitoa.fi

Lisätietoja Kajaste-hankkeesta                   
Tuija Aarnio                                       
hallintojohtaja                                       
044 7100 216                                          
tuija.aarnio@kajaani.fi                          

Heikki J Mattila
hankejohtaja
 050 482 1120
heikki.j.mattila@kajaani.fi

 

Uusimmat