Olet täällä

26.2.2020 - 15:12

Suomen tyytyväisimmät opiskelijat löytyvät Kajaanin ammattikorkeakoulusta

KAMK opiskelijat
KAMK sijoittui valtakunnallisesti ensimmäiselle sijalle arvioitaessa opintojen sisältöä, kansainvälisyyttä, työelämäyhteyksiä ja harjoittelua.

Vuoden 2019 ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) perusteella Kajaanin ammattikorkeakoulu (KAMK) sai Suomen parhaan palautteen.

KAMK menestyi erinomaisesti myös kyselyyn vastanneiden mukaan oppimisympäristöjen laadussa.  Myös opiskelijoiden saama palaute ja arviointi koettiin erinomaiseksi. Koulutusaloja tarkastellessa Kajaani saa Suomen toiseksi parasta palautetta liiketaloudesta sekä sote-alalta.

“Opiskelijat ovat meidän tärkein voimavaramme. On hienoa huomata, että opiskelijat arvostavat sitä, että voimme tarjota heille Suomen parhaan opiskeluympäristön ja -kokemuksen. Pieni välittävä ja huolehtiva korkeakoulu tekee siis suuria tuloksia!”, iloitsee rehtori Matti Sarén.

KAMK jatkaa näin pitkää laadukkaan opetuksen linjaa ja menestyksekästä tekemistä. Vuonna 2018 Kajaanin ammattikorkeakoulu oli myös Suomen tehokkain ammattikorkeakoulu ministeriön rahoitusmittaritulosten mukaan.

Tulevaisuudessa Kajaanin ammattikorkeakoulu jatkaa samalla linjalla kasvattaen ja kehittäen toimintaansa eteenpäin. ”Tehtävänämme on kouluttaa tulevaisuuden osaajia, jotka yhdessä tekevät seudusta elinvoimaisen ja kansainvälisesti houkuttelevan ympäristön yrityksille ja opiskelijoille.”, toteaa Sarén.

Kansalliseen AVOP-kyselyyn vastaavat ammattikorkeakouluista valmistuvat opiskelijat ja kyselyn perusteella koostetaan vuosittain raportti. Kajaanin ammattikorkeakoulun AVOP-kyselyyn vastasi viime vuonna 98% valmistuneista.

Lisätietoja:
rehtori 
Matti Sarén
p. 044 7101 600

matti.saren@kamk.fi

Uusimmat