Olet täällä

14.6.2018 - 12:19

Seutuliikenteen matkakortin nettilataus ja uuden kortin nettitilaus käyttöön

Seutuliikenteen matkakortti
Pitkään odotettu Kajaanin seutuliikenteen matkakortin nettipalvelu on otettu käyttöön. Verkosta voi sekä tilata uuden matkakortin että ladata matkakortille lipputuotteita. Seutuliikenteen matkakortille verkosta ladattu lipputuote on aina aktivoitava ensin seutuliikenteen linjojen 20-40 linja-autoissa tai asiakaspalvelupisteessä.

Uuden seutuliikenteen matkakortin voi jatkossa tilata Waltti-nettipalvelusta osoitteesta https://nettilataukset.waltti.fi Matkakortin tilaaminen nettipalvelusta on edullisempaa kuin kortin hankkiminen Kajaani Infosta. Tilaamisen yhteydessä matkakortille ladataan haluttu määrä arvoa tai kausilipputuote. Matkakortti toimitetaan asiakkaalle kirjeitse kotiin.

Olemassa oleville seutuliikenteen matkakorteille voi ladata lisää arvoa tai uusia kausituotteita Waltti-kaupassa osoitteessa https://kauppa.waltti.fi Verkossa tehdyistä latauksista ei peritä myyntipalkkiota. Kela-opiskelijalippua ei kuitenkaan voi ladata verkossa

Jotta seutuliikenteen matkakortille verkosta ladattu lipputuote toimisi, kortti on aina aktivoitava ensimmäisen kerran latauksen jälkeen joko seutuliikenteen linjojen 20-40 linja-autoissa tai asiakaspalvelupisteessä. Lipputuotetta ei voi aktivoida kaupunkiliikenteen linjoilla 1-7, seutuliikenteen linjoilla 11-15 tai Pikku-Petessä. Verkossa tehdyt lataukset voidaan pääsääntöisesti aktivoida muutaman tunnin sisällä latauksesta.

Kajaanin seudun joukkoliikenne -nimeä käytetään Kainuun maakunnan alueella liikennöitävästä joukkoliikenteestä, jonka järjestävät Kajaanin kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Kajaanin seudun joukkoliikenne koostuu Kajaanin kaupunkiliikenteestä (linjat 1–7) sekä Kajaanin seutuliikenteestä (linjat 11–40). Seutuliikenteen vuorot liikennöivät Kajaanista Sotkamoon ja Kuhmoon, Paltamoon ja Puolangalle sekä Ristijärvelle, Hyrynsalmelle ja Suomussalmelle. Lisäksi osa seutuliikenteen vuoroista on Kajaanin, Paltamon ja Sotkamon sisäistä liikennettä.

Kajaanin seudun joukkoliikenteen internet-sivut

Kajaanin seudun joukkoliikenne Facebookissa

Matka.fi-reittiopas, Liikennevirasto

Lisätietoja Kaupunkiliikenteen matkakortti Henkilöliikenteen asiantuntija Tiina Rusanen, puh. 044 421 4028 Kajaanin kaupunki ja seutuliikenteen matkakortti joukkoliikennevastaava Ari Hoppania, p. 0295 038 245 Pohjois-Pohjan¬maan ELY-keskus.

Uusimmat