Olet täällä

14.2.2020 - 11:05

Pyörteen tila tarjotaan vuokrattavaksi

Pyörteen tila
Kajaanin kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi tarjousten perusteella Pyörteen tilan, osoitteessa Kuurnantie 85. Vuokra-aika Pyörteen tilalla on 3 vuotta, optiona 2 vuoden jatko (3+2 vuotta).

Pyörteen tilan alueella sijaitsee vanha päärakennus joka on rakennettu 1800 luvulla, vanha navettarakennus, piha- aitta, vaja, kokoontumistilat Pilke ja kanala, rantasauna ja ulkokäymälät. Päärakennukseen tulee sähkö ja vesi. Lisäksi päärakennuksessa on viemäröinti. Tilan yhteydessä vuokrattavan piha-alueen pinta-ala on noin 6 300 m².

Vuokrasopimukseen otetaan seuraavat erityisehdot:

- Vuokra-alue ja rakennukset luovutetaan ensisijaisesti käytettäväksi matkailu- ja vapaa-ajan liiketoimintaan sekä toissijaisesti yhdistystoimintaan.

- Vuokralainen vastaa vuokra-alueen ja rakennusten vuotuisista ylläpitokustannuksista

- Alueiden ja rakennusten hoidosta-, huollosta- ja kunnossapidosta, muista ehdoista sekä irtaimistosta sovitaan tarkemmin osapuolten kesken tehtävässä vuokrasopimuksessa.

TARJOUKSEN TEKIJÄN TULEE ESITTÄÄ LIIKETOIMINTASUUNNITELMA JA/TAI RIITTÄVÄT SELVITYKSET HARJOITETUSTA MATKAILU- JA/TAI YHDISTYSTOIMINNASTA.

Valinnassa etusijalla ovat matkailu- ja vapaa-ajan liiketoimintaa harjoittavat yritykset. Toissijaisesti otetaan huomioon yhdistysten jättämät tarjoukset.

Tarjouksen voi jättää myös yhteistyökumppanin kanssa.

Tarjouksesta tulee käydä lisäksi ilmi seuraavat asiat:

  • Pyörteen tilan rakennuksista (sisältäen piha-alueet) maksettava vuosivuokra (tarjoushinta).
  • Selvitykset tai idea Pyörteen tilan tulevasta toiminnasta ja käytöstä em. mukaisesti

Kaupunki pidättää itsellään oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset ilman korvausvelvollisuutta tarjouksen jättäjää kohtaan.

Kirjalliset tarjoukset tulee jättää 9.3.2020 klo 12.00 mennessä osoitteella: Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani tai kajaani@kajaani.fi.

Kuoreen merkintä tai sähköpostin osoitekenttään merkintä: ”Pyörteen tila”

Lisätietoja ja esittely: Ari Heikkinen p. 044 7100 282 ja Markku Haverinen p. 044 7100 302

 

Kajaanissa 13.2.2020

 

Jussi Heikkinen

tekninen johtaja

KAJAANIN KAUPUNKI

YMPÄRISTÖTEKNINEN TOIMIALA

Uusimmat