Olet täällä

5.11.2019 - 13:42

Postia muuttajille: Tervetuloa Kajaaniin, Kainuun pääkaupunkiin

I sydän Kajaani
Kajaanin kaupunki toivottaa uudet kajaanilaiset lämpimästi tervetulleiksi Kajaaniin tervetuliaispaketilla.

Sopivan kokoisesta Kajaanista löytyvät lähietäisyydeltä monipuoliset palvelut ja upeat virkistysmahdollisuudet. Kajaanissa pääset luontoon jo kotiovelta, eikä vapaa-aika kulu liikenneruuhkissa. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin strategian visio on Luontokaupunki Kajaani kasvun kärjessä 2022.

Jotta kotiutuminen sujuisi mahdollisimman hyvin, tervetuliaispaketin sisältö on koottu houkuttelemaan uudet kuntalaiset kaupungin tarjoamien palveluiden äärelle. Noin kuukauden kuluttua muutosta, jokaiseen muualta muuttaneen talouden vanhimmalle lähetetään postikortti, jota vastaan Kajaani Infosta voi noutaa tervetuliaispaketin. Pakettia noudettaessa kuulee samalla myös Kajaanin palveluista ja itseään kiinnostavista asioista. Ensimmäiset tervetuliaiskortit lähetetään lokakuussa 2019 muuttaneille uusille kajaanilaisille.

Kaupungin tehtävä on ylläpitää ja edistää asukkaidensa hyvinvointia. Kajaanin kaupunki on hyvä paikka asua ja elää. Kajaani on tunnelmaltaan pikkukaupunki, jonka keskustassa miltei kaikki on saavutettavissa kohtuullisen kävelymatkan vaivalla. Haluamme säilyttää hyvät perus- ja vapaa-ajanpalvelut ja samalla pitää kaupungin elinvoimaisena, viitoittaa tulevaisuutta kaupunginjohtaja Jari Tolonen. Kaupunginjohtaja toivottaa uudet kajaanilaiset lämpimästi tervetulleiksi Kajaaniin.

Paketti sisältää etuja ja esitteitä

Tervetuliaispakettiin on koottu infoa muun muassa Kajaanin palveluista, kulttuurista ja koulutuksesta sekä pieni lahja. Mukana on myös kokemuksia ja elämyksiä täynnä oleva kirje, joka sisältää tutustumislippuja kaupungin palveluihin.
Palautetta tervetuliaispaketin sisällöstä voi antaa osoitteella viestinta@kajaani.fi

Muuttajan tietopaketti sivusto muuttajalle avuksi

Olemme koonneet www.kajaani.fi/muuttajalle sivustolle muuttajan tietopaketin. Sivustolta löytyy tietoa asumisesta, terveydenhuollosta, sähkön, veden ja lämmön jakelusta, kierrättämisestä ja jätehuollosta, julkisista palveluista, koulutuksesta, harrastusmahdollisuuksista, joukkoliikenteestä ja kulttuuripalveluista.

Lisätietoja kehitysjohtaja Risto Hämäläinen, p. 044 7100 217 (risto.i.hamalainen@kajaani.fi)

 

 

 

Uusimmat