Olet täällä

12.6.2019 - 14:40

Pop-up Kajaani keskustassa tukee nuoria yrittäjiä - avajaiset 14.6. klo 15.00

Popup
Kajaanissa avataan Pop-up Kajaani -paikka entiseen Makuunin tilaan osoitteessa Kauppakatu 26. Tervetuloa Pop-up Kajaanin avajaisiin perjantaina 14.6.2019 klo 15.00.

Idea lähti liikkeelle Kajaanin Nuorkauppakamarin toimesta ja projekti toteutetaan yhteistyössä Kajaanin Nuorkauppakamarin ja Kajaanin kaupungin kanssa. Pop-up toiminnan tarkoitus on elävöittää Kajaanin keskustan aluetta sekä mahdollistaa tuoreille yrittäjille matalan kynnyksen tilaisuus päästä kokeilemaan kivijalkamyymälän toimintaa.

Tila on Kajaanin kaupungin hallinnoima ja se toimii Pop-up -tilana avauspäivästä joulukuun loppuun saakka. Tilassa on kaksi myyntipaikkaa, joita voi vuokrata halutessaan yhdestä päivästä useammaksi viikoksi. Tila toimii Pop-up toiminnan lisäksi yhteistilana, jonne jokainen start-up- tai yksinyrittäjä voi tulla oman läppärin kanssa työskentelemään ja vaihtamaan ajatuksia muiden yrittäjien kanssa.

Lisäksi tilassa tullaan järjestämään erilaisia vapaamuotoisia tapahtumia yhteistyössä muiden tahojen kanssa, joissa jaetaan kokemuksia ja tietoa yrittäjyydestä.

Kampanjaa voi seurata Pop-up Kajaanin Facebook- ja Instagram sivuilta sekä Kajaanin kaupungin verkkosivuilla.

****************

Tiedote 27.5.2019

Tilassa on kaksi pop-up-myyntipaikkaa ikkunoiden läheisyydessä, ja se toimii myös nuorten yrittäjien työskentelytilana. Pop-up Kajaani -idea lähti liikkeelle Kajaanin Nuorkauppakamarin toimesta, ja kampanja toteutetaan yhteistyössä Kajaanin kaupungin kanssa. Pop-up-toiminnan on tarkoitus elävöittää Kajaanin keskustan aluetta ja mahdollistaa nuorille yrittäjille matalan kynnyksen tilaisuus päästä kokeilemaan kivijalkamyymälä toimintaa.

Tila on Kajaanin kaupungin hallinnoima ja toimii Pop-up Kajaanina tänä vuonna toukokuusta joulukuun loppuun. Yrittäjä voi vuokrata itselleen pop-up-tilan yhdestä päivästä jopa useammaksi viikoksi. Pop-up-tilojen vuokrilla ei ole tarkoitus kattaa koko tilan vuokraa, vaan tarkoituksena on mahdollistaa kainuulaisille nuorille yrittäjille mahdollisuus kokeilla kivijalkamyymälän toimintaa. Eli kiteytettynä Pop-up Kajaani -tila on suunnattu nuorille kainuulaisille yrittäjille, jotka ovat yritystoimintansa alkutaipaleella.

Tämän lisäksi tila toimii myös yhteistilana, jonne jokainen nuori yrittäjä tai yrittäjyydestä kiinnostunut henkilö voi tulla oman kannettavan tietokoneen kanssa työskentelemään ja vaihtamaan samalla ajatuksia muiden yrittäjien kanssa. Tilassa tullaan järjestämään myös yhteistyössä muiden instanssien kanssa erilaisia porinailtoja, joissa jaetaan kokemuksia ja tietoa yrittäjyydestä.

Tarkka aukeamispäivämäärä ja yhteystiedot julkaistaan pian Pop-up Kajaanin Facebook- ja Instagram-sivuilla, Kajaanin kaupungin verkkosivuilla www.kajaani.fi sekä some-kanavissa.

 

Uusimmat