Olet täällä

9.3.2020 - 14:08

Peruskoulun 9-luokkalaisten ja opiskelijoiden kesätyösetelin 2020 haku on alkanut

Kajaani sininen 2019
Kajaanin kaupunki myöntää hakemuksesta 350 euron suuruisen kesätyösetelin tänä keväänä peruskoulunsa päättävälle kajaanilaiselle nuorelle ja kajaanilaisille toisen asteen 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijoille.

Hyvä kajaanilainen peruskoulun 9-luokkalainen!

Kajaanin kaupunki myöntää hakemuksesta 350,00 euron suuruisen kesätyösetelin tänä keväänä peruskoulunsa päättävälle kajaanilaiselle nuorelle. Hakemuksen voit täyttää sen jälkeen, kun sinulla on kesätyöpaikka tiedossa. Kesätyöpaikka voi olla yrityksessä, yhdistyksessä, osuuskunnassa, seurakunnassa, muussa järjestössä, valtion laitoksessa tai Kajaanin kaupungin tai Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän palveluksessa. Kesätyöpaikka voi olla myös kotitaloudessa, mutta ei omassa tai lähisukulaisen (sisko, veli, isovanhempi) kotona. Työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa. Kesätyösetelin voit käyttää myös kesäyrittäjyyteen, kun yritys perustetaan Kajaanin 4H-yhdistyksen kautta. Edellytyksenä on lisäksi ko. yhdistyksen järjestämän yrittäjäkoulutuksen suorittaminen.

Kesätyösetelin haku päättyy perjantaina 17.4.2020 klo 18:00

Kesätyösetelin saamisesta lähetetään vahvistus viimeistään toukokuun puoliväliin mennessä. Saatuasi vahvistuksen  nouda seteli henkilökohtaisesti (henkilöllisyys todistettava) Ohjaamo Nuppa -nuorten palvelupaikasta (os. Asemakatu 2) viimeistään perjantaina 29.5.2020 klo 16.00. Alkuperäisen kesätyösetelin annat työnantajallesi. Jos käytät setelin yrityksen perustamiseen, anna kesätyöseteli Kajaanin 4H-yhdistykselle.

Linkki peruskoulun 9-luokkalaisen kesätyösetelihakemukseen

Kesätyösetelihakemus toisen asteen opiskelijoille

Hyvä kajaanilainen opiskelija!

Kajaanin kaupunki myöntää hakemuksesta 350,00 euron suuruisen kesätyösetelin kajaanilaisille toisen asteen 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijoille. Kesätyösetelejä on jaossa noin 250 kpl ja ne myönnetään hakujärjestyksessä. Hakemuksen voit täyttää sen jälkeen, kun sinulla on kesätyöpaikka tiedossa. Kesätyöpaikka voi olla yrityksessä, yhdistyksistä, osuuskunnassa, seurakunnassa, muussa järjestössä, valtion laitoksessa tai Kajaanin kaupungin tai Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän palveluksessa. Työsuhteen on kestettävä vähintään kaksi viikkoa. Kesätyösetelin voit käyttää myös kesäyrittäjyyteen, kun yritys perustetaan Kajaanin 4H-yhdistyksen kautta. Edellytyksenä on lisäksi ko. yhdistyksen järjestämän yrittäjäkoulutuksen suorittaminen.

Kesätyösetelin haku päättyy torstaina 30.4.2020 klo 18.00.

Kesätyösetelin saamisesta lähetetään vahvistus viimeistään toukokuun puoliväliin mennessä. Sen jälkeen nouda seteli henkilökohtaisesti (henkilöllisyys todistettava) Ohjaamo Nuppa -nuorten palvelupaikasta (os. Asemakatu 2) viimeistään perjantaina 29.5.2020 klo 16.00. Alkuperäisen kesätyösetelin annat työnantajallesi. Jos käytät setelin yrityksen perustamiseen, anna kesätyöseteli Kajaanin 4H-yhdistykselle.

Linkki toisen asteen opiskelijoiden kesätyösetelihakemukseen

Uusimmat