Olet täällä

9.6.2020 - 16:58

Ohjaamo Nuppa palveluaikataulut kesällä 2020

Ohjaamo Nuppa
Nuppatalo osoitteessa Asemakatu 2 Kajaani on suljettu heinäkuun loppuun saakka, jolloin tilanne arvioidaan uudelleen. Asemakadulla tarjottavat palvelut ovat saatavilla etäyhteyksien avulla tai palveluntarjoajien omissa toimipisteissä.

Ohjaus ja neuvonta
Neuvokki p. 044 4214 373
ma–pe 31.8. saakka klo 10 - 15

TE-palvelut
Ohjaamo Nupan TE -asiantuntijat ovat tavoitettavissa etänä kesän aikana puhelimitse, sähköpostitse tai videoyhteydellä. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen aikavaraukseen sopimuksen mukaan huomioiden turvallisuussuositukset. Minna p. 02950 39065/minna.nuulamo(at)te-toimisto.fi.

Kainuun TE -toimiston Kajaanin toimipisteessä (Kalliokatu 4, ma–pe klo 9–16) voi käydä toimittamassa asiakirjoja ja aloittamassa työnhaun, mikäli sähköinen asiointi ei ole mahdollista. www.te-palvelut.fi Oma asiointi -palvelu on käytössä 24/7. Kiireellisissä asioissa voit myös laittaa sähköpostia kirjaamo.kainuu(at)te-toimisto.fi.

Etsivä nuorisotyö
Etsivät nuorisotyöntekijät ovat normaalisti tavoitettavissa koko kesän ma–pe klo 8–16.

Kesäkuussa etsivät nuorisotyöntekijät järjestävät yhteistyössä Nuorimieli-toiminnan ja Tyttöjen Tuvan kanssa tiistaisin ulkona tapahtuvaa kesätoimintaa. Heinäkuussa etsivät nuorisotyöntekijät järjestävät keskiviikkoisin klo 12.30–14.30 avointa ryhmätoimintaa ulkona “Heinäkuun hulinat".

Tarkempia tietoja löytyy etsivien some kanavilta tai suoraan etsiviltä.

KELA
Kajaanin toimipiste on auki ma, ti ja to klo 9- 12 ja 13 - 16. 

Sosiaalityö
Asiakastapaamiset normaaliin tapaan puhelimitse, toimistolla, kotikäynneillä. Takaisinsoittopalvelu käytössä.

Kulttuuripaja Marilyn
Maanantaista torstaihin aamupäivisin on chatti discordissa, iltapäivisin tapaaminen livenä, pääosin ulkona. Toiminta on kesätauolla heinäkuun ajan. Toimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyden Marilynin työntekijöihin tai tulemalla mukaan. Kaikki ovat tervetulleita.

Lisätietoja kajaani.fi > Palvelut > Nuoriso > Ohjaamo nuppa > Palveluaikataulut

Uusimmat