Olet täällä

2.8.2018 - 9:43

Muutoksia liikenteenohjaukseen Seminaarinmäellä

Seminaari. Kuva: Reijo Haukia
Kajaanin lyseon rakennushanke on käynnistymässä ja oppilaat aloittavat syksyllä lukuvuoden väliaikaisissa tiloissa Seminaarinmäellä.

Seminaarinmäen alueelle on tulossa muutoksia liikenteenohjaukseen. Kauppakadun ja Seminaarinkadun yksisuuntaisuus pysyy ennallaan, mutta Osmonkadun yksisuuntaiseen osuuden suuntaisuus vaihtuu. Muutoksen jälkeen Osmonkadulle ei enää pääse kääntymään Satamakadulta. Kauppakadulla välillä Sissikatu – Seminaarinkatu muutetaan jalankäytävä kadun vasemmalta puolelta yhdistetyksi pyörätieksi ja jalkakäytäväksi.

Kadunvarsipysäköintiin ei ole tulossa muutoksia. Osmonkadulla ja Seminaarinkadulla on yleiseen pysäköintiin tarkoitettuja pysäköintipaikkoja, joista osa on pysäköintikiekolla aikarajoitettuja. Seminaarinkadun suuntaisesti pysäköinti on edelleen kielletty ja kadun oikean puoleinen kaista toimii
jättöalueena.

Kajaanin lyseon oppilaiden huoltajia pyydetään käyttämään Seminaarinkadun oikean puoleista kaistaa koko pituudeltaan oppilaiden jättöpaikkana. Oppilaat voivat tulla polkupyörillä Seminaarin alueelle, polkupyörien pysäköinti päärakennuksen eteen. Mopoilijat eivät saa ajaa alueen sisälle. Mopojen pysäköinti on päärakennuksen takana pysäköintialueen reunassa, sisääntulo Satamakadun puolelta. Koulu tiedottaa oppilaita ja huoltajia Wilman välityksellä.

Liikenteenohjausmuutokset toteutetaan ennen peruskoulun alkamista.

Lisätietoja asiasta antavat suunnittelupäällikkö Jari Kauppinen 044 7100 034 ja suunnitteluinsinööri Niina Kinnunen 044 7100 360, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Uusimmat

Eduskuntavaalit 2019 banneri (Jukka Laukkanen)
18.3.2019
Vuoden 2019 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 14.4.2019. Vaalien ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 3. - 9.4.2019 ja ennakkoäänestys ulkomailla 3. - 6.4.2019.