Olet täällä

26.10.2016 - 15:54

Ministeriö tukee Kajaanin AMK:n kehittämistä

AMK Taito 1 kuva Jaana Komulainen-Lepistö
KAMKin toiminnan kehittämissuunnitelmat saivat Opetus- ja kulttuuriministeriön varauksettoman tuen. Ministeriö antoi KAMKille hyvää palautetta toiminnan tuloksellisuudesta sekä aktiivisesta toiminnan kehittämisestä.

Erityisesti KAMKissa käynnissä oleva Tulevaisuuden korkeakoulu -kehittämistyö herätti runsaasti mielenkiintoa. Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen ja strategisten korkeakoulukumppaneiden kanssa tiivistyvä yhteistyö nähtiin hyvinä kehityssuuntina.

Rehtori Turo Kilpeläisen mielestä neuvotteluiden henki oli erittäin positiivinen. KAMKin tulevaisuuden osalta oleellista on, että ministeriö antoi täyden tukensa KAMKin itsensä esittämille kehittämistoimenpiteille. Tämä tarkoittaa sitä, että KAMKin toimintaa tullaan jatkossakin kehittämään sen omista lähtökohdista.

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Kajaanin ammattikorkeakoulun väliset sopimusneuvottelut käytiin Helsingissä 26.10.2016. Neuvottelut koskevat vuosia 2017-2020. KAMKin perusrahoituksen määrä vuonna 2017 säilyy tämän vuoden tasolla. Strategiarahoituksen määrä julkaistaan valtion tulo- ja menoarvion käsittelyn jälkeen.

Lisätietoja Rehtori Turo Kilpeläinen p. 044 7101 600 turo.kilpelainen(at)kamk.fi

Uusimmat