Olet täällä

30.10.2017 - 16:47

Miesten itsetuntemusviikonloppu Kajaanissa 1.-3.12.2017

puistotie.jpeg
Mies, haluatko olla paremmin läsnä arjessasi? Elätkö murrosvaihetta tai muuten vain pohdit missä menet ja miten elät? Tämä ryhmä on sinulle, jos haluat tutustua itseesi yhdessä muiden miesten kanssa!

Viikonlopun tarkoituksena on lisätä tietoisuutta omasta itsestäsi, omista valinnoistasi ja kehokokemuksestasi. Työskentelyssä huomioidaan osallistujien tarpeet. Lähtökohtana voi olla esimerkiksi stressi, kontaktiongelmat itseen tai toisiin, henkilökohtainen kehitys, luovuus, seksuaalisuus, konfliktien ratkaisu, riippuvuusongelmat jne.

Ryhmä on tarkoitettu kaikille omasta elämästään kiinnostuneille miehille. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen, mukaan tarvitaan vain rehellinen halu tutustua itseensä. Ryhmän toiminta on luottamuksellista.

Itsetuntemuksellisen työskentelyn lisäksi ryhmä katsoo perjantaina klo 19 Kajaanin Kaupunginteatterin ja Vaara-kollektiivin yhteistyössä toteuttaman Miehen kosketus -dokumenttiteatteriesityksen. Sunnuntaina tutustutaan TRE (tension and trauma releasing exercises) -stressinpurkumenetelmään.

 

Miesten viikonloppu järjestetään 1.-3.12.2017 seuraavasti:
pe 1.12. klo 18-22.30, la 2.12. klo 10-17.45 ja su 3.12. klo 9.15-17.00.
Ryhmäkoko 6-12 osallistujaa.
Ilmoitamme ryhmän pitopaikan osallistujille ilmoittautumisen yhteydessä.
Viikonlopun hinta on 65,00 euroa. Teatterilippu sisältyy hintaan.

Vetäjinä toimivat Heikki Törmi ja Juha Silvo. He ovat harjoitteluvaiheessa olevia hahmoterapeuttiopiskelijoita (Gestalt Institute of Scandinavia, Tanska).

Heikki Törmi on lisäksi psykodraamaohjaaja, Ihminen tavattavissa - mentorkouluttaja ja teatteritaiteen maisteri.
Juha Silvo on alkuperäiseltä koulutukseltaan teologian maisteri ja toiminut myös journalistina, graafisena suunnittelijana ja suomentajana. Silvo on mm. suomentanut hahmoterapiaa käsittelevän kirjan Uskalla olla elossa (Risking being alive).

Ilmoittautuminen ja tiedustelut maanantaihin 20.11. mennessä.
Heikki Törmi, 0505207790, tormi@mac.com ja Juha Silvo, 0407487976, silvo.juha@gmail.com

Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä jokaisen osallistujan kanssa käydään alkuhaastattelu.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Kajaanin Kaupunginteatterin, Vaara-kollektiivin ja kajaanilaisten TRE-ohjaajien kanssa.

 

Uusimmat