Olet täällä

27.8.2018 - 14:48

Maksuton tilaisuus kuntalaisille: Ylen Nettiä ikä kaikki -kiertue tulossa kaupunginkirjastoon

Nik kiertuebanneri2 iloa digistä kuva Yle
Ylen valtakunnallinen Nettiä ikä kaikki – Iloa digistä -kiertue tulee vierailulle Kajaanin kaupungin pääkirjastoon ke 29.8. klo 15.30-20. Väestörekisterikeskus, valtiovarainministeriö ja Digi arkeen -neuvottelukunta ovat mukana kiertueen yhteistyökumppaneina.

Kiertue pyrkii tavoittamaan erityisesti heidät, jotka eivät ole digiin niin tottuneita. Tarjolla on maksutonta digitukea. Lisäksi paikalla voi tutustua arkea helpottaviin ja hyödyllisiin digipalveluihin kuten vaikkapa julkishallinnon palveluihin tai Yle Areenaan. Samalla teemme paikallista digitukea tutuksi.

Kiertueen aikataulu

  • JOENSUU, Pääkirjasto ma 27.8. klo 13-19
  • KUOPIO, Pääkirjasto ti 28.8. klo 13-19
  • KAJAANI, Pääkirjasto ke 29.8. klo 15.30-20
  • ROVANIEMI, Pääkirjasto pe 31.8. klo 11-17
  • OULU, Pääkirjasto la 1.9. klo 11-17 
  • JYVÄSKYLÄ, Pääkirjasto ma 3.9. klo 13-19
  • VAASA, Pääkirjasto ti 4.9. klo 13-19

Tietoa kampanjasta:

Ylen Nettiä ikä kaikki –kampanjan sivut
Ylen yhteistyökumppaneita Nettiä ikä kaikki -kampanjassa ovat Väestörekisterikeskus, valtiovarainministeriö ja Digi arkeen –neuvottelukunta, Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminta, Enter ry ja Suomen kirjastoseura.

Tietoa digituesta:

Digituki auttaa alkuun. Digituki auttaa, jos ei osaa käyttää älypuhelinta, tietokonetta tai tablettia, tai jos tarvitsee apua esimerkiksi digipalvelujen käytössä ja sovellusten asentamisessa. Digitukea tarjoavat esimerkiksi monet kunnat, yhdistykset ja kirjastot. Digituki on yleensä ilmaista, mutta myös maksullista opastusta on tarjolla.

Tiedote 14.8.2018  Valtiovarainministeriö ja Väestörekisterikeskus: Ylen Nettiä ikä kaikki -kampanjassa voi tutustua digitukeen ja digipalveluihin

Tiedote 8.8.2018: Väestörekisterikeskus ja valtiovarainministeriö: Digituen alueelliset pilotit käynnistyvät

Tervetuloa Ylen Nettiä ikä kaikki – Iloa digistä -tapahtumaan kaupungin pääkirjastoon

Tule kuulemaan helpoista ja hyödyllisistä digipalveluista:

  • Miten Yle Areenaan mennään?
  • Mistä löydät julkishallinnon digitaaliset palvelut?
  • Mistä löydät apua, jos tarvitsen tukea laitteiden tai digipalveluiden käytössä?

Tapahtumassa mukana on paikallisia vertaisopaistajia sekä Ylen kanavilta tuttuja kasvoja. Lisäksi tapaat Kansalaisneuvonnan ja Väestörekisterikeskuksen digitukitiimin asiantuntijoita sekä Digi arkeen -neuvottelukunnan edustajia.

Voit ottaa mukaan oman digilaitteesi, jos sinulla sellainen on. Tapahtuma on maksuton.

Yhteistyössä: Yle, Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminta, Väestörekisterikeskus, valtiovarainministeriö ja Digi arkeen -neuvottelukunta, Suomen kirjastoseura.

Uusimmat

Kajaanin Vesi logo
25.11.2020
Vesihuoltopalveluista perittävät maksut on päivitetty Kajaanin Vesi -liikelaitoksen hin-nastoon 1.1.2021 alkaen. Hintojen korotusvaikutus talous- ja jätevesiliittymäisille kiinteistöille on...