Olet täällä

1.3.2016 - 15:28

Loiste ja Kajaani innovatiiviseen yhteistyöhön

Talvinen Kajaaninjoki
Kajaanin kaupunki ja Loiste Sähköverkko kehittävät toiminnallista yhteistyötä mm. katuvalaistuksen kehittämisessä älykkääksi ja vesimittarien etäluennassa.

Kajaanin tulevaisuuden tavoitteena on älykäs kaupunki, ”smart city”. Kaupunki hakee uusia innovatiivisia avauksia palvelujen kehittämisessä. Asia nousi esiin kaupunginhallituksen seminaarissa, jossa hallitus sai ajankohtaisselvityksen kaupungin taloudesta ja kaupunkikonsernin eri toimintojen tilanteesta.

Yksi uudistuksista on kaupungin kiinteistöjen salkuttaminen, jossa kiinteistöt luokitellaan neljään salkkuun niiden kunnon ja jatkokäytön osalta.

Seminaarissa keskusteltiin kaupungin ja yritysten tulevista investointihankkeista. Tyytyväisiä oltiin esimerkiksi uuden keilakeskuksen, Kynskin sillan ja Lohtajan uuden vanhusten hoivatalon toteutumiseen.

Lisätietoja Marjatta Immonen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kajaanin kaupunki, puh. 044 421 4070.

Uusimmat

Suomen liput itsenäisyyspäivänä 06122016
17.11.2017
Lapsi- ja perhejärjestöt yhdessä lapsiasiavaltuutetun kanssa kannustavat kaikkia mukaan liputtamaan lapsen oikeuksien puolesta. Sisäministeriö on jo usean vuoden ajan määrännyt valtion virastot...