Olet täällä

6.6.2015 - 15:04

Lehtikankaan monitoimitalon rakennustöiden vaikutus alueen liikennejärjestelyihin

Pysäköinti. Kuva: Reijo Haukia
Lehtikankaan monitoimitalon rakentaminen on käynnistynyt 1.6.2015. Rakennustyöt aiheuttavat muutoksia Hauholan koulun alueen liikennejärjestelyihin.

Kesän aikana monitoimitalolle rakennetaan uusi tonttiliittymä Rinnekadulta ja osin pyöräteiden linjauksia muutetaan. Samoin alueen kaukolämpö-, vesi- ja hulevesiverkostoihin tehdään muutoksia, jotka voivat aiheuttaa liikenteen erityisjärjestelyjä.

Kevyen liikenteen väylät ovat rakennustöiden aikana osin suljettu ja liikenne ohjataan kiertotietä Hauholan koulun ohi.

Monitoimitalolle rakennettava uusi tieliittymä toimii rakennustyömaan huoltoliittymänä ja monitoimitalon valmistuttua kohteen pääliittymänä.

Hauholan koulun tonttitie ja paikoitusalueet varataan kesän ajaksi työmaaliikenteelle ja palautetaan koulun käyttöön 1.8.2015.

Hauholan koulun läheisyydessä oleva frisbeegolfrata linjataan uudelleen ja heittopaikat Hauholan koulun tontilta poistuvat.

Aluerakentamiseen ja liikennejärjestelyihin liittyvät rakennustyöt pyritään saattamaan valmiiksi ennen koulun syyslukukauden alkamista.

Lisätietoja antaa: 
Jari Pietarila

Uusimmat

Eduskuntavaalit 2019 banneri (Jukka Laukkanen)
18.3.2019
Vuoden 2019 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 14.4.2019. Vaalien ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa 3. - 9.4.2019 ja ennakkoäänestys...