Olet täällä

10.1.2019 - 8:39

Kysely Kajaanin pysäköinnistä

Parkki kuva Reijo Haukia
Pysäköintitarjonnan ja -kysynnän tasapainon suunnittelu on ennakoivaa ja pitkäjänteistä kaupunkisuunnittelua, jolla on oma osansa toimivan ympäristön, alueen elinvoiman sekä imagon rakentumisessa. Kajaanin kaupungissa on parhaillaan käynnissä pysäköintiselvitys, jonka tarkastelualue painottuu ydinkeskustaan.

Pysäköintiselvityksen tavoitteena on mm. yhtenäistää autopaikka- ja pyöräpysäköintiä koskevia vähimmäispaikkavelvoitteita, selvittää pysäköinnin nykytasoa ja kehittämistarpeita, sopivaa pysäköinnin maksu- ja laatutasoa sekä pohtia pysäköintitarpeen kehittymistä myös pidemmällä aikajänteellä.

Osana selvitystä toteutetaan avoin kysely, joka on auki 10.1.-27.1.2019 välisen ajan. Selvityksessä huomioidaan niin katujen varsilla, pihoissa kuin rakennuksissakin olevat paikat. Kysely on suunnattu kaikille keskustan alueella autonsa tai pyöränsä vakituisesti tai satunnaisesti pysäköiville.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä

 

Pysäköintiselvityksen Kajaanin kaupungille laatii Ramboll Finland Oy.

Lisätietoja hankkeesta antavat tarvittaessa:
Jari Kauppinen, suunnittelupäällikkö Kajaanin kaupunki, p.  044 710 0034 (etunimi.sukunimi@kajaani.fi)  
Erkki Sarjanoja, projektipäällikkö Ramboll Finland Oy, puh. 040 5760484 (etunimi.sukunimi@ramboll.fi)     

Uusimmat

Joutsen rullalauta kuva piirtänyt Perttu Penttinen
16.1.2019
Kunnan järjestämä lakisääteinen esiopetus on tarkoitettu kaikille alle kouluikäisille lapsille vuotta ennen oppivelvollisuuden alkamista. Lukuvuonna...
Parkki kuva Reijo Haukia
10.1.2019
Pysäköintitarjonnan ja -kysynnän tasapainon suunnittelu on ennakoivaa ja pitkäjänteistä kaupunkisuunnittelua, jolla on oma osansa toimivan ympäristön...