Olet täällä

23.9.2020 - 15:32

Kutsu yrittäjille ja yrityksille infotilaisuuteen dynaamisesta hankintajärjestelmästä eli DPS:stä

tiedotepohja20keltainen.jpg
Kajaanin kaupungin hankinta- ja Kainuun hankintaneuvontapalvelut järjestää infotilaisuuden yrittäjille ja yrityksille dynaamisesta hankintajärjestelmästä eli DPS:stä 30.9.2020.

Ilmoittaudu 28.9.2020 klo 12 mennessä tästä linkistä

 

Hankintojen avoimuutta ja yritysten elinvoimaa edistämässä

Kajaanin kaupungin hankinta- ja Kainuun hankintaneuvontapalvelut järjestää infotilaisuuden yrittäjille ja yrityksille. Kainuun kuntien hankintayhteisö suunnittelee yhteiskilpailutusta muun muassa seuraavista tuoteryhmistä:

Rakennusalan tuotteet ja tarvikkeet (teräkset, muurausaineet, tiilet, laatat, puutavarat, rakennus- ja lattialevyt, rakennuspaperit, -muovit, ikkunat ja ovet, sekä värialan tarvikkeet)

Työvaatteiden, työ- ja turvajalkineiden, sekä henkilösuojaimien ostot henkilöstölle ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoille.

Uusi toimintatapa

Hankintakilpailutuksen menettelynä yhtenä vaihtoehtona tulee olemaan dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) perustaminen Kajaanin kaupungin hankintapalveluissa.

Ensimmäisessä vaiheessa hankintapalvelut perustaa yllä mainituista tuoteryhmistä dynaamisen hankintajärjestelmän julkaisemalla niistä myöhemmin osallistumisilmoituksen sähköisessä ilmoituskanavassa osoitteessa hankintailmoitukset.fi, eli HILMAssa. Hankintailmoitus julkaistaan myös Tarjouspalvelussa osoitteessa tarjouspalvelu.fi/kajaani.

Tällöin kaikki kiinnostuneet toimittajat voivat hakea perustettuun hankintajärjestelmään sen koko kestonsa ajan. Hankintapalvelut hyväksyvät ehdokkaat, jotka täyttävät soveltuvuudelle asetetut vaatimukset.

Merkittävin ero dynaamisen hankintajärjestelmän ja puitejärjestelmän välillä on se, että järjestelmään hyväksytään soveltuvuusehdot täyttäviä toimittajia koko DPS järjestelmän keston ajan. Puitejärjestelmässä toimittajat valitaan yleensä neljän vuoden sopimuskaudeksi, eikä uusia toimittajia oteta mukaan sopimuskauden aikana. DPS kestoa ei ole rajattu samoin kuten puitejärjestelyssä. Kesto ilmoitetaan DPS:n perustamisen yhteydessä hankintailmoituksessa.

Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää dynaamisesta hankintajärjestelmästä ja sen käytöstä. Tilaisuus järjestetään sähköisellä etäyhteydellä Teams järjestelmän kautta. Ilmoittautumisen jälkeen saat osallistujalinkin etäyhteyttä varten. Infotilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja yrityksille, sekä julkisista hankinnoista kiinnostuneille ja niiden parissa työskenteleville. Tilaisuuden kesto on noin puoli tuntia ja joka järjestetään ke 30.9.2020 ja alkaa klo 14.

Lisätietoja Kyösti Kauppinen, hankinta-asiamies p. 044 270 4739 hankintaasiamies(at)kao.fi ja Erja Tuovinen, hankinta-asiantuntija p. 044 421 4180 erja.tuovinen(at)kajaani.fi

Uusimmat