Olet täällä

23.3.2020 - 16:37

Kevätkauden esitykset on peruttu

kajaanin_kaupunginteatteri_2020_1_kuva_anja_pietarinen.jpg
Teatteri on yhteydessä lippunsa varanneisiin katsojiin.

Ostetut liput voi vaihtaa syksyn esityksiin tai lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden ajan.

Teatteri toivoo, että mahdollisimman moni vaihtaisi lipun teatterin lahjakorttiin tai syksyn esityksiin.
Kiirettä lipunvaihdolle ei ole, liput voi vaihtaa toiseen esitykseen tai rahat hakea takaisin heinäkuun loppuun mennessä. 
Lippurahojen palautusta voi hakea linkistä https://web.lippu.fi/palautus
Lahjakorttiin liput voi vaihtaa tai Lippupisteen asiakaspalvelussa asiakaspalveu@lippu.fi  puh. 0600 900 900 (2 e/min+pvm). 

Lahjakortit joiden voimassaoloaika umpeutuu 31.5.2020 mennessä, käyvät maksuvälineenä Teatteritalon lipunmyynnissä vuoden loppuun saakka. 
Teatteritalon lipunmyynti on toistaiseksi suljettu. Ilmoitamme teatterin kotisivuilla lipunmyynnin avautumisesta.
Lippuasioissa voi olla yhteydessä teatterin lipunmyyntiin: lipunmyynti.teatteri@kajaani.fi

Ohjelmanumeroita verkkoon

Teatterilaiset tuottavat kevään aikana pieniä ohjelmanumeroita verkkoon ihmisten iloksi ja vapaasti nautittavaksi.

Teatterilla suunnataan katseet jo ensi syksyyn, jolloin on luvassa laadukasta ohjelmistoa.

Teatteritalon syksyn näytäntökauden aloittaa Heta Haanperän ohjaama Vanhan naisen vierailu, tarina kostosta, joka on enemmän kuin suloinen. Mikäpä tuntuisi paremmalta kuin täydellinen kosto! Vanhan naisen vierailun näyttämö on talousvaikeuksissa kituva pikkukaupunki, jonne tuo toivon kotikaupunkiin palaava miljardööri. Tämä odotettu kotiinpaluu ei ole syntynyt miljardöörinaisen koti-ikävästä. Jälleennäkemisen riemun takana piilee täydellinen kosto. Onko oikeutta mahdollista ostaa rahalla? Onko kosto vapauden hinta? Dürrenmattin klassikkoteos pureutuu ihmisen raadolliseen ahneuteen hilpeiden ja karmaisevalla tavalla tunnistettavien hahmojen räpistellessä moraalisten valintojen edessä. Ensi-ilta 19.9.2020.

Alueteatterin kiertueohjelmistoon valmistuu Niskavuoren Loviisa ja Heta, joka on väkevä, intensiivinen ja tiheä sukellus niskavuorelaisten sielunmaisemaan. Teos kunnioittaa Wuolijoen alkuperäistä tekstiä mutta Heini Tola sovitus on luonut sille uuden kiehtovan muodon. Kajaanissa esitykset nähdään väistötiloissa Seminaarin näyttämöllä, Sissilinnan ollessa remontissa. Ensi-ilta 3.10.2020

Marraskuussa teatteritalon näyttämöllä saa ensi-iltansa uusi kotimainen kantaesitys Hylje. Riikka Oksasen ohjaamassa näytelmässä perheen huolella rakennettu idyllinen rauha, turvan tunne ja käsitys yhteisestä moraalista järkkyy, kun kotirantaan ajautuu ihminen. Tuo tapahtuma seuraa perhettä vuosikymmeniä. Hylje on näytelmä pelosta, joka asettuu arvojen edelle; se on eräänlainen dystopia tulevaisuudesta, johon ihmisellä ei ole varaa. Mitä yksittäiselle ihmiselle, perheelle ja laajemmin yhteiskunnalle tarkoittaa se, että pelko asettuu arvojen edelle? Ensi-ilta 7.11.2020.

Rakastettu kainuulaislähtöinen taiteilija Ulla Tapaninen saapuu vierailulle 21. marraskuuta. Lava-ammuntaa VI -esitys lupaa hillitöntä six pack -komiikkaa ja teräviä huomioita jo yli 40 vuotta suomalaisia viihdyttäneen taiteilijan näkökulmasta. 

Nigan 8 vuodenaikaa on Nukketeatteri PikkuKulkurin vierailuesitys. 2–9-vuotiaille lapsille suunnatussa esityksessä entisaikojen elämä ja olosuhteet heräävät henkiin pienen saamelaispojan näkökulmasta. Vierailuesitykset nähdään 5.10.2020 Seminaarin näyttämöllä.

Pikkujoulua juhliville on luvassa musiikintäyteinen, huumoria sopivassa suhteessa sisältävä pikkujouluesitys. Ensi-ilta 20.11.2020 Teatteritalossa 

Syyskauden avajaisissa elokuun 29. päivä esitellään uudet näyttelijät ja tarjotaan maistiaisia syksyn ohjelmistosta.
Suurin osa syksyn esityksistä on jo myynnissä, loput esitykset tulevat myyntiin lähipäivinä.
 

 

Uusimmat