Olet täällä

4.5.2020 - 12:14

KEVÄT ON PERUTTU - Vai onko? - Just sun viesti me halutaan kuulla!

"Kevät on peruttu" logo
Kajaanin kaupunginteatteri ja Kajaanin nuorisopalvelut käynnistää yhdessä Vaara-kollektiivin, Kainuun Lasten- ja Nuortenkulttuurikeskus Kultturan ja Kajaanin harrastajateatterin kanssa nuorille suunnatun vuorovaikutteisen hankkeen.

“Kevät on peruttu” on alusta/ toimintatila, johon nuoret voivat lähettää viestejään ja tarinoitaan siitä, mitä kuuluu juuri nyt, millaista on tänä kummallisena keväänä, miten aika kuluu ja mitä mielessä pyörii. Viestien muoto on vapaa: Ne voivat olla kaikkea tekstiviesteistä pitkiin kertomuksiin, ääniviestejä, runoja, proosaa tai biisejä. Kaikki viestit käsitellään luottamuksellisesti. Lähettäjien nimet ja muut tiedot pysyvät salassa.

Viestejä voi lähettää seuraaviin osoitteisiin:

Sähköpostilla kevatonperuttu(at)gmail.com
Instagramissa @kevatonperuttu
Facebookissa facebook.com/kevatonperuttu
Lomakkeella osoitteessa www.kevatonperuttu.com

“Kevät on peruttu” julkaisee viikoittain videon, jossa käsitellään nuorten esiin nostamia aiheita. Nuorisopalveluiden asiantuntijat antavat vinkkejä arkeen ja oudossa ajassa selviytymiseen, liikaan joutilaisuuteen tai yksinäisyyteen. Äänen ja kasvot videoviesteille antaa sosionomiopiskelija Petja Korkkonen.

“Kevät on peruttu” tekee myös lukudraaman nuorten tarinoiden pohjalta. Se tulee katsottavaksi ja kuunneltavaksi alkukesästä. Lukudraama on käsikirjoitettu näytelmä, jonka kaupunginteatterin, Vaaran ja KHT:n näyttelijät esittävät. Sen ohjaa Helka-Maria Kinnunen, ja teknisestä toteutuksesta vastaavat Topi Lindh ja Matias Nieminen.

Hankkeen kotisivuilta www.kevatonperuttu.http://www.kevatonperuttu.comcom, löytyvät julkaistut videot, sosiaalisen median kanavat, sekä yhteystiedot viestien lähettämiseen.

Lisätietoja antavat Helka-Maria Kinnunen teatterinjohtaja Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri  -liikelaitos, p. 044 421 4191 ja Eija Pyrrö nuorisosihteeri Kajaanin kaupungin nuorisopalvelut, p. 044 715 7135.

Uusimmat