Olet täällä

29.4.2020 - 18:37

Kevät on peruttu

kevat_on_peruttu_ig.jpg
Vai onko? - Just sun viesti me halutaan kuulla!

Kajaanin kaupunginteatteri ja Kajaanin nuorisopalvelut käynnistää yhdessä Vaara-kollektiivin, Kainuun Lasten- ja Nuortenkulttuurikeskus Kultturan ja Kajaanin harrastajateatterin kanssa nuorille suunnatun vuorovaikutteisen hankkeen.

“Kevät on peruttu” on alusta/ toimintatila, johon nuoret voivat lähettää viestejään ja tarinoitaan siitä, mitä kuuluu juuri nyt, millaista on tänä kummallisena keväänä, miten aika kuluu ja mitä mielessä pyörii. Viestien muoto on vapaa: Ne voivat olla kaikkea tekstiviesteistä pitkiin kertomuksiin, ääniviestejä, runoja, proosaa tai biisejä. Kaikki viestit käsitellään luottamuksellisesti. Lähettäjien nimet ja muut tiedot pysyvät salassa. 

Viestejä voi lähettää seuraaviin osoitteisiin:

Sähköpostilla kevatonperuttu@gmail.com

Instagramissa @kevatonperuttu

Facebookissa facebook.com/kevatonperuttu

Lomakkeella osoitteessa www.kevatonperuttu.com

“Kevät on peruttu” julkaisee viikoittain videon, jossa käsitellään nuorten esiin nostamia aiheita. Nuorisopalveluiden asiantuntijat antavat vinkkejä arkeen ja oudossa ajassa selviytymiseen, liikaan joutilaisuuteen tai yksinäisyyteen. Äänen ja kasvot videoviesteille antaa sosionomiopiskelija Petja Korkkonen.

“Kevät on peruttu” tekee myös lukudraaman nuorten tarinoiden pohjalta. Se tulee katsottavaksi ja kuunneltavaksi alkukesästä. Lukudraama on käsikirjoitettu näytelmä, jonka kaupunginteatterin, Vaaran ja Kajaanin harrastajateatterin näyttelijät esittävät. Lukudraaman ohjaa Helka-Maria Kinnunen ja teknisestä toteutuksesta vastaavat Topi Lindh ja Matias Nieminen.

Hankkeen kotisivuilta www.kevatonperuttu.com, löytyvät julkaistut videot, sosiaalisen median kanavat, sekä yhteystiedot viestien lähettämiseen.

Lisätietoja antavat

Helka-Maria Kinnunen
teatterinjohtaja
Kajaanin kaupunginteatteri – alueteatteri  -liikelaitos
Puh. 044 421 4191

Eija Pyrrö
nuorisosihteeri
Kajaanin kaupungin nuorisopalvelut
Puh. 044 715 7135

Uusimmat