Olet täällä

27.8.2018 - 15:38

Keskuskadun ja Ainonkadun tunneleiden valaistuksen uusiminen

tiedotepohja20keltainen.jpg
Osana kaupungin valaistuksen uusimista Keskuskadun ja Ainonkadun tunneleiden eli niin kutsutun Prisman alikulkutunnelin valaisimet vaihdetaan led-valoiksi. Vaihtotyö aloitetaan tiistaina 28.8. ja arvioitu kesto on noin kaksi viikkoa.

Valaistuksen uusiminen aloitetaan kevyenliikenteenväylistä. Vaihdon aikana kevyenliikenteenväyliä kavennetaan rajaamalla työskentelyalueet niin, että väylillä liikkuminen on edelleen mahdollista.

Ajoratojen yläpuolisten valojen vaihtaminen suoritetaan kevyenliikenteenväylien jälkeen. Ajoratavalaistuksen vaihtotyö tehdään kaista kerrallaan tunnelipätkittäin.

Vaihtamisesta  aiheutuu  poikkeuksellisia ajojärjestelyjä  arkisin.  Viikonloppuisin liikenne sujuu normaalin käytännön mukaisesti.

Kajaanin kaupunki on vuoden 2018 aikana uusinut katuvaloja  led-valoiksi keskustan, Lehtikankaan ja  Lohtajan alueilla  sekä Otanmäessä.  Määrällisesti valaisimia on vaihdettu tänä vuonna noin 1300 kappaletta ja kokonaisuudessaan Kajaanin valaistuksesta 47 % on vaihdettu led-valoihin.

Lisätietoja rakennuttajainsinööri Teemu Hurskainen, teemu.hurskainen(at)kajaani.fi, p. 044 7100 625.

Uusimmat