Olet täällä

7.3.2017 - 8:00

Kesätyösetelin haku alkaa

Ilmakuva Lentokuva Oy
Kajaanin kaupungin kesätyösetelejä on jaossa tänä vuonna kaikkiaan 600 kpl. Setelin arvo on 300,00 euroa. Peruskoulunsa tänä keväänä päättävät kajaanilaiset nuoret saavat kaikki kesätyösetelin, jotka onnistuvat löytämään kesätyöpaikan. Kajaanilaisille toisen asteen (lukio ja ammattiopisto) 1. ja 2. vuosikurssin opiskelijoille setelejä on jaossa 200. Ne myönnetään hakujärjestyksessä.

Peruskoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille on molemmille eri hakulomake.

Peruskoulunsa päättävien nuorten kesätyösetelin haku päättyy 9.4.2017. Tämän jälkeen mahdollisesti hakematta jääneet kesätyösetelit laitetaan vielä toisen asteen opiskelijoiden haettavaksi. Lukiolaisten ja ammattiopiston opiskelijoiden kesätyösetelin haku päättyy 30.4.2017.

Kesätyöseteliä hakevalla nuorella on oltava tieto tulevasta kesätyöpaikastaan lomaketta täyttäessään eli hakemusta ei voi tehdä ilman kesätyöpaikan tarjoavan työnantajan tietoja. Työn tulee kestää vähintään kaksi viikkoa ja työajan tulee olla vähintään 30 h/viikko, yhteensä vähintään 60 tuntia. Kesätyöseteli on myös mahdollista käyttää kesäyrittäjyyteen, kun yritys perustetaan Kajaanin 4H-yhdistyksen kautta. Lisäksi edellytetään Kajaanin 4H-yhdistyksen järjestämän Yrittäjäkoulutuksen suorittamista.

Tarkemmat kesätyösetelin myöntämisen ehdot ovat sivulla www.kajaani.fi/kesatyopaikat.

Kesätyöseteliä haetaan alla olevista linkeistä avautuvilla lomakkeilla. Tarkista, että täytät oikean hakemuksen.

Peruskoulun 9-luokkalaisten kesätyösetelihakemus

Toisen asteen opiskelijoiden kesätyösetelihakemus

Kajaanin kaupunki
Työllisyyspalvelut

Uusimmat

tiedotepohja20kajaani20tiedottaa.jpg
29.3.2017
Tilinpäätös vuodelta 2016 on koko kaupungin osalta ylijäämäinen n. 2,1 miljoonaa euroa. Taloudelliset tavoitteet toteutuivat odotettua paremmin ja toiminnalliset tavoitteet saavutettiin pääosin...