Olet täällä

8.2.2017 - 15:19

Kajaanin valtuusto verkossa, valtuuston kokouksen 13.2. videotallenne

Valtuustosalin nuija
Kajaanin kaupunginvaltuuston kokousten verkkolähetykset jatkuvat. Ensimmäinen lähetys oli kokeiluluontoisena viime vuoden marraskuussa. Seuraava verkkolähetys on 13.2.2017. Kokoukset tulevat suorina lähetyksinä verkkoon. Linkki verkkolähetykseen löytyy www.kajaani.fi etusivun Ajankohtaista.

Katso video tästä

 

-Valtuustosali päivitettiin nykyaikaan ja saliin on asennettu uusi äänentoisto-, interaktiiviset av-ohjausjärjestelmät sekä kamerat, kertoo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Vesa Kaikkonen.

Järjestelmän asensi nykyaikaisiin audiovisuaalisiin järjestelmiin erikoistunut kajaanilainen yritys AV-kolmio.

Kuvaus toteutetaan 13.2.2017 vielä yhteistyössä Kajaanin koulutusliikelaitoksen/Yritysamiksen kanssa. Jatkossa kuvaukset hoituvat automaattisesti.

Kajaanin kaupunginvaltuuston kokouksia voi jatkossa seurata sekä suorina lähetyksinä että videotallenteina osoitteessa www.youtube.com. Lähetystä on mahdollista seurata ”livenä” valtuuston kokouksen ajan.

Palautetta lähetyksestä voi antaa osoitteessa http://asiointi.kajaani.fi/eFeedback (kohta yleinen palaute).

Kokous on katsottavissa kaupungin kotisivulta www.kajaani.fi ja YouTubesta 30 päivän ajan pöytäkirjan nähtävillä olopäivästä lukien.

Lisätietoja Vesa Kaikkonen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kajaanin kaupunki 044 7100 215 vesa.kaikkonen(at)kajaani.fi

 

Uusimmat