Olet täällä

1.11.2017 - 10:32

Kajaanin seudun joukkoliikenteessä muutoksia pyhäinpäivänä 4.11.2017

logo.png
Tämän viikon lauantaina 4.11.2017 vietetään pyhäinpäivää jonka vuoksi joukkoliikenteessä muutoksi

Tämän viikon lauantaina 4.11.2017 vietetään pyhäinpäivää. Pyhäinpäivä vaikuttaa myös Kajaanin seudun joukkoliikenteen aikatauluihin, sillä kaupunkiliikenteen linjoja ja seutuliikenteen linjoja ei liikennöidä pyhäinpäivänä. Lentokenttäliikenne kuitenkin liikennöidään pyhäinpäivästä huolimatta.

Perjantaina 3.11.2017 liikennöidään sekä kaupunki- että seutuliikenteen linjat normaalisti. Kaupunki- ja seutuliikenteessä on tauko lauantaina 4.11.2017, jolloin ei liikennöidä. Liikenne palautuu normaaliksi jälleen sunnuntaina 5.11.2017. Ajantasaiset aikataulut on päivitetty Matka.fi-reittioppaaseen.

Kajaanin lentokentälle ja lentokentältä ajettavat vuorot liikennöidään pyhäinpäivästä huolimatta myös lauantaina 4.11.2017. Lentokenttäliikenteen tarkat aikataulut on kuitenkin syytä varmistaa etukäteen liikennöitsijöiltä. Lisäksi Kuhmon ja Suomussalmen suunnan vuorot ajetaan vain erillisestä kutsusta. Tarkemmat ohjeet vuorojen kutsumiseksi löytyvät seutuliikenteen aikataulukirjasta.

Kajaanin seudun joukkoliikenne -nimeä käytetään Kainuun maakunnan
alueella liikennöitävästä joukkoliikenteestä, jonka järjestävät Kajaanin
kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Kajaanin seudun joukkoliikenne koostuu Kajaanin kaupunkiliikenteestä (linjat 1–7) sekä Kajaanin seutu­liikenteestä (linjat 11–40). Seutuliikenteen vuorot liikennöivät Kajaanista Sotka­moon ja Kuhmoon, Paltamoon ja Puolangalle sekä Ristijärvelle, Hyrynsalmelle ja Suomussalmelle. Lisäksi osa seutuliikenteen vuoroista on Kajaanin, Paltamon ja Sotkamon sisäistä liikennettä.

 

www.kajaaninseudunjoukkoliikenne.fi

facebook.com/Kajaanin seudun joukkoliikenne

Matka.fi

 

Uusimmat