Olet täällä

20.7.2018 - 9:24

Kajaanin seudun joukkoliikenteessä muutoksia kausilipputuotteisiin

Seutuliikenteen matkakortti
Seutuliikenteen matkakortille ladattaviin kausilipputuotteisiin tulee muutoksia. Kausilippuja myydään tästä päivästä alkaen kaikille asiakkaille kotikunnasta riippumatta. Muutos ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä eikä vaikuta kaupunkiliikenteen matkakortille ladattaviin kausilipputuotteisiin.

Seutuliikenteen matkakortille ladattavia kausilipputuotteita on jatkossa kaksi, kuntakohtainen kausilippu ja yleiskausilippu. Nykyiset kausiliput muuttuvat automaattisesti kuntakohtaisiksi kausilipuiksi, eikä niihin tule muita muutoksia. Muutos ei myöskään edellytä asiakkailta toimenpiteitä. Kuntakohtaista kausilippua myydään edelleen vain asiakkaille, joiden kotikunta on Kajaani, Paltamo, Ristijärvi tai Sotkamo. Yleiskausilippu taas on kokonaan uusi lipputuote, jota myydään kaikille muille asiakkaille kotikunnasta riippumatta.

Kuntakohtainen kausilippu ja yleiskausilippu ovat voimassa 30 vuorokautta ensimmäisestä käyttökerrasta. Kummallakin kausilipulla voi tänä aikana matkustaa rajattomasti kaikissa Kajaanin seudun joukkoliikenteen vuoroissa. Kausiliput ovat samanhintaisia, ja niitä voi hankkia Kajaani Infosta tai Waltti-nettipalvelusta.

Uusimmat