Olet täällä

21.9.2017 - 14:35

Kajaanin seudun joukkoliikenteen uudet verkkosivut on julkaistu

Matka.fi
Kajaanin seudun joukkoliikenteen uudet verkkosivut löytyvät osoitteesta www.kajaaninseudunjoukkoliikenne.fi

Uusilta sivuilta löytyy ajantasaisimmat tiedot kaupunki- ja seutuliikenteen reiteistä ja aikatauluista sekä Waltti-matkakortista. Myös palautteen antaminen ja yhteydenotto onnistuu sivujen kautta kätevästi.

Hiljattain julkaistiin myös seutuliikenteen karttapalvelu, jossa voi tarkastella seutuliikenteen reittejä, pysäkkejä ja vyöhykkeitä. Karttapalvelu löytyy osoitteesta www.tiny.cc/karttapalvelu_seutu. Palvelusta on helppo esimerkiksi tarkastaa, mille maksuvyöhykkeelle oma pysäkki kuuluu. Aikataulujen hakuun tarkoitettu reittiopas löytyy edelleen osoitteesta opas.matka.fi.

Kajaanin seudun joukkoliikenne -nimeä käytetään Kainuun maakunnan alueella liikennöitävästä joukkoliikenteestä, jonka järjestävät Kajaanin kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Kajaanin seudun joukkoliikenne koostuu Kajaanin kaupunkiliikenteestä (linjat 1–7) sekä Kajaanin seutu­liikenteestä (linjat 11–40). Seutuliikenteen vuorot liikennöivät Kajaanista Sotka­moon ja Kuhmoon, Paltamoon ja Puolangalle sekä Ristijärvelle, Hyrynsalmelle ja Suomussalmelle. Lisäksi osa seutuliikenteen vuoroista on Kajaanin, Paltamon ja Sotkamon sisäistä liikennettä.

Lisätietoja linjat 1–15 henkilöliikenteen asiantuntija Tiina Rusanen puh. 044 421 4028 Kajaanin kaupunki ja linjat 20–40 joukkoliikennesuunnittelija Johannes Miesmaa puh. 0295 038 265 Pohjois-Pohjan¬maan ELY-keskus.

Uusimmat